Nikkie Plessen begon ooit als soapie en TMF-vj. Nu staat ze aan het roer van een imposant mode-imperium, dat ze in zes jaar uit de grond stampte. Ze strikte Kate Moss als muze, organiseert jetsetfeestjes in Berlijn en personeeluitjes in New York. 

Lees ook: Nikkie Plessen gaat als een speer en strikt Kate Moss

Eigen geld

Nikkie is naar eigen zeggen met haar eigen geld haar onderneming gestart, ondanks dat haar zeer gefortuneerde vriend en zakenmand Ruben Bontekoe samen met haar de directie van NP Fashion BV vormt. 'Ik heb geen 27 Ferrari's voor de deur. Alles wat verdiend wordt gaat terug in het bedrijf.' Terwijl zij zich bezighoudt met knoppen, stoffen en ritsen focust Ruben zich op de cijfers en het uitrollen van winkels. 

Hard werken

'Het is thuis 24/7 Nikkie', aldus de modemiljonair. Ze houdt zich zeven dagen per week met haar werk bezig. Daarom komt het goed uit dat haar huis, dat vijf verdiepingen telt, op loopafstand van kantoor is. Aldaar is het credohard werken en dat laat Nikkie zelf óók zien. Vier dagen na de geboorte van zoon Alain was ze daarom weer present op kantoor en als de kinderen op bed liggen gaat de laptop weer aan. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders