Goed nieuws voor fans van 'Heel Holland Bakt'. Presentator André van Duin liet aan Betty Asfalt TroostTV weten met drie nieuwe edities van het programma bezig te zijn. Waaronder één waarin we onze oude favorieten terug gaan zien. 

André zit gebakken

Van maart tot december staat André’s agenda bomvol met opnames van maar liefst drie verschillende edities van de kijkcijferhit. 'Het is heel uitgebreid: Heel Holland Bakt Kids was vorig jaar een succes op Zapp en dat komt terug. Dan gaan ze de gewone Heel Holland Bakt doen, plus het napraatprogramma', vertelt hij.

Article continues after the ad

Beste bakkers terug van weggeweest

'En dan komt er een speciale serie', maakt hij de liefhebbers vast lekker. 'Heel Holland Bakt bestaat dan tien jaar, dus de beste bakkers van de afgelopen jaren komen langs voor ook weer een hele serie.' Hóe leuk is dat?!

Strijd der bak-titanen?

We zien het al helemaal voor ons: de grootste baksterren uit het programma ooit weer terug in de tent, een soort strijd der bak-titanen. Misschien draven we door, want hoe dit programma precies ingevuld wordt, is nog niet bekend. Misschien wordt het in plaats van de standaard bakshow in een speciaal jasje wel gewoon een praatprogramma, kan natuurlijk ook. Al hopen we wel echt op een soort best of the best-concept en hoop doet leven, niet waar?

Bron: Flair | Beeld: Omroep MAX

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.