Viola Holt kennen we allemaal van de 5 Uur Show die ze samen met Catherine Keyl presenteerde. Jaren geleden verdween ze van de buis en sindsdien heeft ze een aantal bijzondere carrièreswitches achter de rug. 

Article continues after the ad

5 Uur Show

Bijna 10 jaar lang presenteert Holt De 5 Uur Show, van 1989 tot 1998 is zij er samen met Catherine Keyl iedere doordeweekse dag te zien. Hierna verhuist ze naar Mexico met haar man. 

Het roer om

Na de verhuizing brak een periode aan waarin Viola Holt veel van baan zou veranderen. In Mexico had ze samen met haar man een Indonesisch restaurant. Toen zij in 2003, na vijf jaar, weer terugkeerde lagen er wat plannen voor televisieprogramma's, maar Viola koos een ander pad. Ze opende een Reiki-praktijk. 

Kunstenares

Vandaag de dag is Viola Holt kunstenares en maakt ze onder andere in opdracht schilderwerken. Ze stelt deze ook tentoon op haar Facebook-pagina. In 2010 naam Holt nog deel aan het programma Ranking the Stars, maar in principe is zij niet langer op televisie te zien. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders