Sonja brak door toen ze toen Miss Nederland won in 1997. Op Miss World behaalde ze vervolgens een elfde plaats. Toen ze Sylvana Simons verving bij TMF, werd ze daar een van de populairste vj's. Waar ze toen niet van de televisie was weg te denken, is het een lange tijd behoorlijk stil geweest rondom Sonja..

Lees ook: Dolgelukkige Sonja Silva vertelt over haar grote kinderwens na haar maagverkleining

Gastrollen

In 2003 heeft ze nog een tijdje gewerkt als presentatrice voor Yorin. Daarna had ze een gastrol in de soapserie Onderweg naar Morgen. De jaren erna volgende wat kleine rolletjes in Nederlandse televisieseries. Haar bekendste was die in Costa! en ze gaf samen met twaalf andere bekende acteurs vijf concerten van Costa! in concert.

Terug van weggeweest

Na een pauze van 10 jaar keert Sonja Silva weer terug op televisie. Ze is dankzij een maagverkleining wel 50 kilo afgevallen. De oud-vj presenteert voor RTL4 twee programma's: 'Werelds Wonen' en 'Van Passie naar Carrière'. Hoewel Sonja erg blij is dat ze weer terug is op televisie, vertelt ze aan het AD dat het wel een dubbel gevoel geeft. 'De afgelopen jaren was ik veel te dik en zag Hilversum me niet staan. Nu ik slank ben, ben ik opeens weer interessant en in de picture. Dat snap ik in mijn geval wel. Niemand zit er op te wachten om naar een zwaarlijvige Sonja te kijken.' Maar nu is Sonja terug: en hoe! 

 

#epic #soproud

Een bericht gedeeld door Sonja Silva (@sonjasilva_metliefdemedia) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders