Sita brak door toen ze meedeed aan het programma Starmaker en in de popgroep K-otic kwam. Damn (I Think I Love You) was het eerste nummer en daarmee scoorde de groep meteen een dikke hit. Ook het duet I Was Made To Love You samen met Bart Voncken kwam uit op single. Toen de groep uit elkaar ging scoorde Sita in het begin nog wat hitjes, maar daarna werd het stiller.

Lees ook: Trip down memory lane met K-otic

Solo

Toch scoorde Sita in 2001 een dikke hit met haar eerste solosingle 'Happy'. Ook zong ze samen met Marco Borsato ter gelegenheid van het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Máxima het lied Lopen op het Water. Daarna hoorde we misschien in Nederland minder van haar, maar timmerde ze in Frankrijk lekker verder aan de weg. Samen met de groep Kyo bracht ze het lied Le Chemin uit, dat in januari 2004 door een Franse radiozender werd uitgeroepen tot het beste Franstalige lied van 2003.

Lager pitje

Daarna heeft Sita nog wel wat nummers uitgebracht, maar kwam haar zangcarrière op een lager pitje. Ze focuste zich meer op presenteren en deed ook mee aan Sterren dansen op het ijs. In 2007 bracht ze opnieuw een Nederlandstalige single uit 'Zoete pijn', die onderdeel was van haar Holiday on Ice-show. Ook werkte ze aan een nieuw album. Daarna werd werd Sita het gezicht van Disney Channel in Nederland. 

Musical

Vandaag de dag kunnen we de zangeres vooral nog terug zien in verschillende (kinder)musicals. Zo was ze te zien in 'Klein Duimpje De Musical', 'Assepoester De Musical' en 'Rapunzel de Musical'. Ook trad ze op in de Vlaamse theaters met 'Het Sprookjesconcert, de musical'. Echt bekend bij het grote publiek is ze dus niet meer, maar ze heeft zeker de harte gestolen van haar 'kleine' fans.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)

Michael van der Plas, de ex van Barbie, heeft de ogen van zijn vriendin Naomi op zijn hand laten zetten. 

Foto

Op de foto van Naomi is de hand van haar vriend Michael te zien. Haar ogen staan erop en eronder zijn de letters 'LOVE' te zien. "Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️", schrijft de gelukkige Naomi erbij. 

 

Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

En ook Michael is zelf erg blij met het resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

André Hazes is samen met zijn gezin in Bonaire. Hier genieten zij van elkaar en van... ezels!

Ezels

Waar ieder ander die op vakantie is foto's plaatst van bijvoorbeeld het strand, zwembad of de natuur, geniet de familie van André heel ergens anders van. Op bijna al hun vakantiefoto's zijn ze namelijk te zien met ezeltjes die in een opvangcentrum worden verzorgd. Zo te zien hebben ze dus een nieuwe liefde ontdekt...

 

Verkocht. Wat een fijne plek op Bonaire is dit... Respect voor Marina en Ed!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Weer naar de ezeltjes geweest vandaag. Zo mooi hoe de beestjes hier worden opgevangen!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders