Rolf Wouters was vroeger niet van de tv weg te denken. Hij presenteerde 'Uhh... Vergeet je tandenborstel niet!', ofwel de Tandenborstelshow vier seizoenen lang presenteerde (1995-1999) samen met meneer John. Ook was hij te zien in Flodder. Maar hoe is het nu met hem?

Lees ook: Hoe is het nu met Sonja Silva?

Big Brother

Ook presenteerde hij samen met Daphne Deckers de allereerste Big Brother. Deze editie werd gewonnen door Bart Spring in 't Veld. Rolf stapte na al zijn successen over als presentator bij Talpa. Hij presenteerde van september tot en met december 2005 het programma Sponsor Loterij Superbal. Net als Wouters keerde dat programma daarna nooit meer terug op televisie. 

Article continues after the ad

Portugal

Het leek er in 2006 nog eventjes op dat er een remake zou komen van het populaire programma 'the Hunt' dat Wouters presenteerde. Maar dat ging helaas niet door en Rolf verdween daarmee uit de schijnwerpers. Hij woont tegenwoordig in Portugal en was in 2014 nog wel even te zien in '25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL'.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders