Rolf Wouters was vroeger niet van de tv weg te denken. Hij presenteerde 'Uhh... Vergeet je tandenborstel niet!', ofwel de Tandenborstelshow vier seizoenen lang presenteerde (1995-1999) samen met meneer John. Ook was hij te zien in Flodder. Maar hoe is het nu met hem?

Lees ook: Hoe is het nu met Sonja Silva?

Big Brother

Ook presenteerde hij samen met Daphne Deckers de allereerste Big Brother. Deze editie werd gewonnen door Bart Spring in 't Veld. Rolf stapte na al zijn successen over als presentator bij Talpa. Hij presenteerde van september tot en met december 2005 het programma Sponsor Loterij Superbal. Net als Wouters keerde dat programma daarna nooit meer terug op televisie. 

Portugal

Het leek er in 2006 nog eventjes op dat er een remake zou komen van het populaire programma 'the Hunt' dat Wouters presenteerde. Maar dat ging helaas niet door en Rolf verdween daarmee uit de schijnwerpers. Hij woont tegenwoordig in Portugal en was in 2014 nog wel even te zien in '25 Jaar RTL: Ik Hou Van RTL'.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders