Raffaëla Paton won in 2006 de derde editie van Idols. De talentvolle zangeres leek zich op te makken voor een glansrijke carrière, maar dit liep toch even anders. Zo kreeg ze na haar tweede kind in 2006 een postnatale depressie en ging haar meidengroep Monroe na één single alweer uit elkaar. Hoe verging het haar verder?

Lees ook: Hoe is het nu met Twarres?

The Voice

In 2010 probeerde Raffaëla een comeback te maken, dit keer weer in een talentenjacht. In de zesde ronde van The Voice of Holland werd de zangeres uitgeschakeld. Haar vertrek zorgde voor aardig wat ophef. Haar coach Jeroen van der Boom vond de zangeres te onprofessioneel en daarom werd ze geëlimineerd. Paton vond dit zelf een belachelijke reden en vond Van der Boom door deze opmerking zelf onprofessioneel. Ze stelde dat Van der Boom te veel z'n focus legde op zijn favoriet, waardoor zijn andere acts niet de aandacht kregen die ze hoorden te krijgen. 

iDance en Beste Zangeres van Nederland

Raffaëla's deelname is echter niet voor niets: ze wordt gevraagd door producer Eric van Tijn voor een nummer dat als uithangbord wordt gebruikt voor de Eurogames 2011 (het belangrijkste homo-sportevenement van Europa). Voor dit nummer werkte Raffaëla samen met iDANCE, een coverband die voornamelijk nummers van artiesten als David Guetta, The Black Eyed Peas en Fedde Le Grand speelt. Deze samenwerking bevalt zo goed dat Raffaëla uiteindelijk de vaste zangeres van iDANCE wordt. Solo maakt ze ook een revanche: in 2013 wint ze het programma ‘De Beste Zanger(es) van Nederland’, en afgelopen jaar was ze nog te zien in de musical Hair.

Doodzieke dochter

Hoewel het de zangeres dus voor de wind is gegaan na The Voice, krijgt ze het in 2016 toch nog zwaar. Haar dochter Beautifull Hope (11) moet met spoed worden opgenomen op de intensive care. Ze werd aan de beademing gelegd en 1,5 week in slaap gehouden. De artsen troffen vreemd weefsel in haar rechter long aan. Daarnaast had ze een dubbele longontsteking en een longembolie. Gelukkig herstelt ze snel weer.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Juan Vrijdag (ANP) | Ade Johnson (Kippa) | Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders