Deze week werd bekend gemaakt dat Marieke Elsinga, sidekick van RTL Late Night, het programma zal verlaten. Hoe gaat het nu met Luuk Ikink, de man die de functie voor Marieke vervulde. 

Luuk Ikink was sidekick van RTL Late Night van 2013 tot 2016. Toen hij het programma verliet, kwam Marieke Elsinga in zijn plaats. Nu ook zij vertrekt kijkt men al naar Luuk met de vraag of hij weer terug zal komen bij de Late Night Show, maar Luuk heeft al laten weten dat dit niet het geval is. 

Na zijn vertrek bij RTL Late Night ging de presentator aan de slag bij RTL Boulevard, wat hij nu nog steeds presenteert. Daarnaast presenteert hij sinds maart 2016 het wetenschappelijke programma Gallileo. 

Overigens zal Luuk Ikink bij RTL Boulevard vergezeld worden door Marieke Elsinga, die de overstap maakt naar het televisieprogramma. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders