Deze week werd bekend gemaakt dat Marieke Elsinga, sidekick van RTL Late Night, het programma zal verlaten. Hoe gaat het nu met Luuk Ikink, de man die de functie voor Marieke vervulde. 

Luuk Ikink was sidekick van RTL Late Night van 2013 tot 2016. Toen hij het programma verliet, kwam Marieke Elsinga in zijn plaats. Nu ook zij vertrekt kijkt men al naar Luuk met de vraag of hij weer terug zal komen bij de Late Night Show, maar Luuk heeft al laten weten dat dit niet het geval is. 

Na zijn vertrek bij RTL Late Night ging de presentator aan de slag bij RTL Boulevard, wat hij nu nog steeds presenteert. Daarnaast presenteert hij sinds maart 2016 het wetenschappelijke programma Gallileo. 

Overigens zal Luuk Ikink bij RTL Boulevard vergezeld worden door Marieke Elsinga, die de overstap maakt naar het televisieprogramma. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

 

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders