We kennen deze Rotterdamse acteur natuurlijk het meest van zijn rol als Jaap Kooiman in de serie Toen was geluk heel gewoon waar hij ook scenarioschrijver van was. Daarnaast is Cox een bekend zanger. Hij is dol op zijn vak en vandaag de dag zit hij nog niet stil!
 

Joke Bruijs
Noem je Gerard Cox, dan denk je vrijwel meteen ook aan Joke Bruijs, dit gouden duo werkt nog steeds samen! Joke Bruijs stonden in april en mei samen op de plank met theatershow de Oase bar. Deze zomer geeft Joke Bruijs een jubileumconcert waar Cox vanzelfsprekend ook aan zal deelnemen. In een interview liet Joke Bruijs ooit weten dat zij 'nooit op elkaar uitgekeken raken'. 

Regisseur
Daarnaast is Cox ook de regisseur van  Het Echt Rotterdams Theater. Dit is de theatergroep van zijn -Toen was geluk heel gewoon-collega Paul van Soest. In 2015 won Gerard Cox de  Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders