We kennen Geert Hoes natuurlijk allemaal van rol als Morris Fischer in GTST. In 2014 werd de acteur en presentator failliet gegaan en raakte hij behoorlijk van de radar, maar hoe is het nu met hem? 

Failliet

Zijn karakter Morris Fischer in GTST had geldproblemen en deze narigheid werd ook werkelijkheid in het leven van Geert Hoes. Hij spraak in september openhartig met ons over zijn geldzorgen. Het ging mis nadat klanten van zijn bedrijf Wellmedia hun rekeningen niet meer betaalden. Hij verklaarde zichzelf failliet om zijn betalingsverplichting na te kunnen komen. Ook lukte het hem niet zijn huis te verkopen, dit duurde uiteindelijk nog tot 2016. Geert kijkt terug op een vernederende periode, zo liet hij aan de media weten. 

Article continues after the ad

In 2014 en 2015 speelde Geert Hoes in de musical Sneeuwwitje. Ook vond hij in 2014 de liefde weer. Hij kreeg een relatie met de acht jaar oudere Bonny. Na zijn faillissement werd het stil rond de acteur en dat blijft het ook wel. Hij kampt nog steeds met schulden en werkt eraan deze stap voor stap af te kunnen lossen. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP