We kennen Geert Hoes natuurlijk allemaal van rol als Morris Fischer in GTST. In 2014 werd de acteur en presentator failliet gegaan en raakte hij behoorlijk van de radar, maar hoe is het nu met hem? 

Failliet

Zijn karakter Morris Fischer in GTST had geldproblemen en deze narigheid werd ook werkelijkheid in het leven van Geert Hoes. Hij spraak in september openhartig met ons over zijn geldzorgen. Het ging mis nadat klanten van zijn bedrijf Wellmedia hun rekeningen niet meer betaalden. Hij verklaarde zichzelf failliet om zijn betalingsverplichting na te kunnen komen. Ook lukte het hem niet zijn huis te verkopen, dit duurde uiteindelijk nog tot 2016. Geert kijkt terug op een vernederende periode, zo liet hij aan de media weten. 

In 2014 en 2015 speelde Geert Hoes in de musical Sneeuwwitje. Ook vond hij in 2014 de liefde weer. Hij kreeg een relatie met de acht jaar oudere Bonny. Na zijn faillissement werd het stil rond de acteur en dat blijft het ook wel. Hij kampt nog steeds met schulden en werkt eraan deze stap voor stap af te kunnen lossen. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders