Hij kreeg nogal wat over zich heen toen zijn zoon Dave het te bont maakte. Een tijd lang draaide het leven van zanger Dries Roelvink vooral om zijn zoon. Maar ze krabbelden op! Hoe is het nu eigenlijk met hem? 

Problemen

Lange tijd draaide het leven van de zanger voornamelijk om de problemen die zijn zoon had. Het grote schandaal rond zoon Dave legde een sluier over het gezin en het duurde even voordat alles weer op de rail was. 

Article continues after the ad

Realityserie

Met de realityserie 'De Roelvinkjes' kwam er een ommekeer. Met een openhartig kijkje in het leven van het gezin Roelvink speelde Dries zichzelf en zijn gezin weer in de kijker in een positief daglicht. Dave ging aan de slag en er volgde zelfs nog een tweede serie die zonen Dave en Donny volgde.

Hit

Nu alles weer op rolletjes loopt kan Dries zich ook weer op zichzelf toeleggen. Zo bracht hij eerder deze maand een nieuwe hit uit. Met het zomerse nummer 'Costa Hollanda' hoopt hij de hitlijsten te bestormen deze zomer. Het nummer werd opgenomen op het strand van Bergen aan Zee,waar hij (en bekende vriend Gerard Joling) maar wat graag vertoeft! 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders