Tien jaar lang was Dennis Storm een vast gezicht op de Nederlandse televisie. Tot dat hij op 19 oktober vorig jaar aangaf te stoppen met presenteren. Hij had er geen plezier meer in. Via Instagram nam hij afscheid. ,,De afgelopen tien jaar heb ik ruim 150 reisreportages mogen maken en gedurende die tijd waren mijn andere interesses zoals schrijven, regie, design, fotografie en lui op het strand hangen slechts bijzaak", schrijft Dennis. ,,Ik hou nog steeds zielsveel van dwalen op grote vliegvelden en samen met collega's landen als Albanië, Oman of Chili ontdekken, maar ik haal simpelweg geen plezier meer uit presenteren." Hoe is het nu met Dennis?

De reislustige avonturier zoals we Dennis leerde kennen dankzij BNN, is Dennis nog steeds. Hij deelt zijn avontuur- en reiservaringen iedere maand in het Lonely Planet Traveller magazine en blijkt ook nog eens een goede fotograaf te zijn. Niet alleen deelt hij op zijn Instagram de mooiste kiekjes van bijzondere plekken, ook worden zijn foto's gepubliceerd in hetzelfde magazine als waar hij nu voor schrijft. Maar naast reizen heeft Dennis nog een grote passie: interieur design. Hij spitst zich steeds meer toe tot interieur designer als vorm van minimalisme en komt in september zelfs met een boek waarin minimalisme centraal staat. In Weg ermee!  vertelt Dennis je hoe je een optimaal schoon en opgeruimd huis krijgt. Wie wil dat nou niet weten?

In zijn privé leven is Dennis nog steeds gelukkig met zijn vrouw Froukje en twee kinderen, die hij heel lang geheim wist te houden.

 

Michael van der Plas, de ex van Barbie, heeft de ogen van zijn vriendin Naomi op zijn hand laten zetten. 

Foto

Op de foto van Naomi is de hand van haar vriend Michael te zien. Haar ogen staan erop en eronder zijn de letters 'LOVE' te zien. "Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️", schrijft de gelukkige Naomi erbij. 

 

Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

En ook Michael is zelf erg blij met het resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

André Hazes is samen met zijn gezin in Bonaire. Hier genieten zij van elkaar en van... ezels!

Ezels

Waar ieder ander die op vakantie is foto's plaatst van bijvoorbeeld het strand, zwembad of de natuur, geniet de familie van André heel ergens anders van. Op bijna al hun vakantiefoto's zijn ze namelijk te zien met ezeltjes die in een opvangcentrum worden verzorgd. Zo te zien hebben ze dus een nieuwe liefde ontdekt...

 

Verkocht. Wat een fijne plek op Bonaire is dit... Respect voor Marina en Ed!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Weer naar de ezeltjes geweest vandaag. Zo mooi hoe de beestjes hier worden opgevangen!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders