The Voice of Holland draait al wat jaren mee en heeft al flink wat talent voortgebracht, maar hoe staat het nu met de winnaars van de afgelopen 7 jaar. 

 

Article continues after the ad

Ben Saunders
Het eerste seizoen werd op 21 januari 2011 gewonnen door Ben Saunders.Dat jaar won hij een aantal Nederlandse awards, waaronder een MTV Award. Snel daarna ging het minder met de zanger, hij raakte in 2015 bijvoorbeeld nog betrokken bij een mishandeling. Zijn meest recente single kwam uit in 2014, maar inmiddels verdient de zanger zijn brood weer met tattooëren. 

Iris Kroes 
In 2012 werd het programma gewonnen door Iris Kroes. De harpiste en zangeres is na haar overwinning in The Voice niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze bracht maar liefst vier albums uit en gaf in 2015 een serie kerstconcerten. Vorig jaar deed zij een theatertour. Van deze tour, genaamd Irisitible, is ook nog een cd gemaakt. 


Leona Philippo
Deze Canadese zangeres won het derde seizoen van de talentenjacht. in 2015 won zij het tv-programma Maestro en momenteel is ze in binnen en buitenland nog steeds actief als zangeres. 


Julia van der Toorn 

Het vierde seizoen van TVOH werd gewonnen door Julia van der Toorn. Deze zangeres had een bijzonder eigen geluid en charmeerde de jury en de kijkers. In 2015 nam ze deel aan het programma De Beste Zangers van Nederlands en vorig jaar bracht zij haar single Geen Held uit. 


O'G3NE

Voor het eerst werd het programma in 2015 door een groep gewonnen. We kenden Lisa, Amy en Shelley al van het Junior Eurovisiesongfestival met hun single Adem in Adem uit. De zusjes wonnen The Voice en gingen volop door met het maken van muziek. Eerder dit jaar vertegenwoordigden de dames ons land bij het Eurovisiesongfestival met hun single Lights and Shadows. 


Maan

In 2016 won zangeres Maan The Voice. Haar eerste single maakte ze samen met DJ Hardwell. Perfect World zoals de single heette was meteen een hit! Haar volgende singles waren minder succesvol. Vorig jaar stond ze zes avonden in Ahoy Rotterdam met de Toppers in Concert 2016 Christmas Party en dit jaar doet ze mee aan het programma Dance Dance Dance. Maan stond tijdens Koningsdag op het 538 Koningdsagfeest. 


Pleun Bierbooms

Een paar maanden geleden was de finale van het meest recente seizoen van The Voice of Holland. Deze werd gewonnen door de 19-jarige Pleun Bierbooms. Haar eerste single heet What Hurts the Most en we zijn benieuwd naar wat deze jonge zangeres allemaal in haar mars heeft!