Het is alweer acht jaar geleden dat Kathleen K3 verliet en plaats maakte voor Josje en een jaar geleden dat ook Karen en Kristel de handdoek in de ring gooiden en drie nieuwe dames K3 nieuw leven mochten inblazen. Hoe gaat het nu met Karen, Kristel, Kathleen en Josje? 

Kathleen
Nadat Kathleen Aerts K3 in 2009 verliet, richtte zij zich eerst op een solo-carrière. Ze bracht een single en een album uit, maar evenaarde niet het succes dat zij met K3 had. Daarna heeft zij nog in een kinderspeelfilm gespeeld. Het is al even rustig rond de zangeres, maar nu werd bekend dat zij in september dit jaar een boek uit zal brengen over dementie. 

Karen 
Karen ging nog wat langer door met K3, maar is nu ook volop bezig met andere dingen. Zo speelde ze vorige jaar in een theaterstuk en doet zij momenteel mee aan een reality programma met andere beroemdheden. 

Kristel
Kristel liet het leven in de schijnwerpers achter zich, maar kon geen afscheid nemen van de populaire meidengroep. Zij is aan de slag gegaan als manager van K3 en dat doet zij nu nog steeds. 

Josje 
Het lid dat het kortst bij K3 zat, nam na haar afscheid van K3 deel aan een aantal televisieprogramma's. Zo zat zij bij de Slimste Mens en was ze coach bij The Voice Kids Vlaanderen. 

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders