Het is alweer acht jaar geleden dat Kathleen K3 verliet en plaats maakte voor Josje en een jaar geleden dat ook Karen en Kristel de handdoek in de ring gooiden en drie nieuwe dames K3 nieuw leven mochten inblazen. Hoe gaat het nu met Karen, Kristel, Kathleen en Josje? 

Kathleen
Nadat Kathleen Aerts K3 in 2009 verliet, richtte zij zich eerst op een solo-carrière. Ze bracht een single en een album uit, maar evenaarde niet het succes dat zij met K3 had. Daarna heeft zij nog in een kinderspeelfilm gespeeld. Het is al even rustig rond de zangeres, maar nu werd bekend dat zij in september dit jaar een boek uit zal brengen over dementie. 

Karen 
Karen ging nog wat langer door met K3, maar is nu ook volop bezig met andere dingen. Zo speelde ze vorige jaar in een theaterstuk en doet zij momenteel mee aan een reality programma met andere beroemdheden. 

Kristel
Kristel liet het leven in de schijnwerpers achter zich, maar kon geen afscheid nemen van de populaire meidengroep. Zij is aan de slag gegaan als manager van K3 en dat doet zij nu nog steeds. 

Josje 
Het lid dat het kortst bij K3 zat, nam na haar afscheid van K3 deel aan een aantal televisieprogramma's. Zo zat zij bij de Slimste Mens en was ze coach bij The Voice Kids Vlaanderen. 

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

In zijn woonplaats Breda is acteur John Lanting overleden. Dat heeft zijn zoon laten weten aan het ANP. Lanting was 88 jaar en al enige tijd ziek. Hij was oprichter van het Theater van de Lach, een gezelschap dat tussen 1970 en 1996 veel kluchtige stukken speelde.

Het waren vaak vertalingen van Engelse komedies, met titels als Nee schat, nu niet, In de kast op de kast, Een scheve schaats en Een trouwring mag niet knellen. Hij haalde er miljoenen mensen mee naar de schouwburg.

Internationaal succes

John Lanting trok na zijn HBS-opleiding enkele jaren door Europa. Pas op zijn 23e ging hij naar de Amsterdamse Toneelschool. In 1956 debuteerde hij bij het Rotterdams Toneel, waar hij tot 1964 bleef. In het daarop volgende seizoen speelde hij de solo De aap, een verslag voor een academie van Frans Kafka. Hij oogstte er enkele jaren internationaal veel succes mee. In die periode was Lanting ook nog een seizoen verbonden aan het maatschappijkritische Lurelei Cabaret. Daarnaast toerde hij met een solocabaret onder meer door het Caribische gebied.

Lach

Begin jaren zeventig stichtte hij zijn eigen gezelschap, dat de lach van het publiek als specialiteit had. Lanting onderscheidde veel soorten: de gniffellach, de harde lach, de achter-de-hand lach, de besmuikte lach en windkracht acht, als de hele zaal niet meer bijkwam. Ogenschijnlijk speelden Lanting en de zijnen uit de losse pols. Maar niets was minder waar: alles was tot in het kleinste detail uitgewerkt en gerepeteerd. Tijdens tournees bleef hij voortdurend schaven aan het stuk dat hij speelde. 'Je moet een klucht net zo behandelen als een drama. Ik doe niet gek op het toneel, ik speel een karakter', zei hij eens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron & Beeld: ANP

Zo moeder, zo dochter zeggen ze weleens. Maar volgens de reacties zou de kleine meid van Erland Galjaard en Wendy van Dijk wel héél veel op haar mama lijken. Zeker nu ze zo in de make-up heeft gezeten. 

Erland deelt het schattige filmpje op zijn Instagram, waarbij Lizzy omgetoverd wordt tot Ariane Grande. Vooral van de zijkant is de gelijkenis met Wendy niet te missen. 'Jeetje wat lijkt ze op haar moeder van de zijkant.. 😍', schrijft iemand.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief. 


Beeld: Peter Smulders