Het is alweer acht jaar geleden dat Kathleen K3 verliet en plaats maakte voor Josje en een jaar geleden dat ook Karen en Kristel de handdoek in de ring gooiden en drie nieuwe dames K3 nieuw leven mochten inblazen. Hoe gaat het nu met Karen, Kristel, Kathleen en Josje? 

Kathleen
Nadat Kathleen Aerts K3 in 2009 verliet, richtte zij zich eerst op een solo-carrière. Ze bracht een single en een album uit, maar evenaarde niet het succes dat zij met K3 had. Daarna heeft zij nog in een kinderspeelfilm gespeeld. Het is al even rustig rond de zangeres, maar nu werd bekend dat zij in september dit jaar een boek uit zal brengen over dementie. 

Article continues after the ad

Karen 
Karen ging nog wat langer door met K3, maar is nu ook volop bezig met andere dingen. Zo speelde ze vorige jaar in een theaterstuk en doet zij momenteel mee aan een reality programma met andere beroemdheden. 

Kristel
Kristel liet het leven in de schijnwerpers achter zich, maar kon geen afscheid nemen van de populaire meidengroep. Zij is aan de slag gegaan als manager van K3 en dat doet zij nu nog steeds. 

Josje 
Het lid dat het kortst bij K3 zat, nam na haar afscheid van K3 deel aan een aantal televisieprogramma's. Zo zat zij bij de Slimste Mens en was ze coach bij The Voice Kids Vlaanderen. 

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders