Na diverse malen op een negatieve manier in de schijnwerper gestaan te hebben, was het tijd voor Dave Roelvink om het roer om te gooien. Samen met vader Dries werd gewerkt een een betere toekomst, een opwaartse spiraal. Hoe gaat het nu met het oudste telg van de Nederlandse zanger? 

Dave Roelvink heeft de schandalen achter zich gelaten en focust zich op de toekomst. In het eerste seizoen van de realityserie van De Roelvinkjes kregen we een kijkje in het leven van de familie Roelvink en zagen we hoe vader Dries trachtte zijn zoon weer op het juiste pad te krijgen. 

Eerder dit jaar volgde het tweede seizoen. De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken. De twee broertjes Roelvink openden horecazaak Hermanos in Amsterdam. Tot Dries' en Dave's grote spijt werd het programma wegens tegenvallende kijkcijfers geannuleerd. 

We blijven Dave wel op televisie zien. Eerder deze week werd namelijk bekendgemaakt dat hij te zien zal zijn in BNN programma Risky Rivers. In dit programma zal hij, onder andere met model Kim Feenstra, de Nijl bedwingen in een bootje. Het programma is vanaf maandag te zien. 

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders

Dat Wendy een sterke band met haar broer Mike, werd wel duidelijk nadat ze allebei dezelfde tattoo hebben laten. Deze staat symbool voor hun vader, die in 2006 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Niet alleen hebben ze dezelfde tatoeage, ook is het duidelijk te zien dat ze familie zijn!

Wendy had deze tattoo al eerder laten zetten. De presentatrice vertelde haar vader namelijk nog voor zijn overlijden over haar plannen. Toen hij van het idee hoorde was hij zeer ontroerd en vond het heel bijzonder. 

Bij je dragen

Haar broer Mike kwam later op het idee om dezelfde tatoeage te nemen. 'Ik wilde nooit een tattoo, maar toen Wendy er een had, ging het kriebelen. Ik miste mijn vader zo erg. En het voelde toch alsof Wen hem weer een beetje bij zich had.' vertelt hij in Wendy's eigen maandblad.  En zo ziet dat er samen uit: super mooi! 

Beeld: Peter Smulders