Na diverse malen op een negatieve manier in de schijnwerper gestaan te hebben, was het tijd voor Dave Roelvink om het roer om te gooien. Samen met vader Dries werd gewerkt een een betere toekomst, een opwaartse spiraal. Hoe gaat het nu met het oudste telg van de Nederlandse zanger? 

Dave Roelvink heeft de schandalen achter zich gelaten en focust zich op de toekomst. In het eerste seizoen van de realityserie van De Roelvinkjes kregen we een kijkje in het leven van de familie Roelvink en zagen we hoe vader Dries trachtte zijn zoon weer op het juiste pad te krijgen. 

Eerder dit jaar volgde het tweede seizoen. De Roelvinkjes: Dave en Donny doen zaken. De twee broertjes Roelvink openden horecazaak Hermanos in Amsterdam. Tot Dries' en Dave's grote spijt werd het programma wegens tegenvallende kijkcijfers geannuleerd. 

We blijven Dave wel op televisie zien. Eerder deze week werd namelijk bekendgemaakt dat hij te zien zal zijn in BNN programma Risky Rivers. In dit programma zal hij, onder andere met model Kim Feenstra, de Nijl bedwingen in een bootje. Het programma is vanaf maandag te zien. 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders