We kennen Catherine vanzelfsprekend van haar dagelijkse talkshow 'Catherine'. Ze is al even niet meer op televisie te zien, hoe gaat het eigenlijk met haar? 

Televisiecarrière 

Voor ze haar eigen praatprogramma kreeg, was Catherine te zien in de 5uurshow met Viola Holt, maar in de jaren daarvoor ook bij Opsporing Verzocht, AVRO Service Salon en Televizier. Na haar programma presenteerde ze onder andere nog Catherine Zoekt God, Catherine gaat verder en presenteerde zij bij omroep Max haar talkshow Max en Catherine. 

Article continues after the ad

Ook bracht Catherine in 2009 nog het tijdschrift 'Catherine' uit. 

Schrijven

Vandaag de dag doet Catherine het wat rustiger aan. Ze presenteert op dit moment geen programma's, maar wordt nog regelmatig als gast gevraagd. Ook schrijft zij nog altijd wekelijks een column in de Telegraaf. In mei dit jaar werd zij zelfs nog beschuldigd van plagiaat, toen zij een restaurant recenseerde in één van haar columns. Volgens Keyl was daar geen sprake van en deelden zij en de Britse recensent van The Guardian slechts dezelfde smaak.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10 

Beeld: Peter Smulders