Annette Barlo's hele jeugd was zo wat te zien op de Nederlands televisie. In de serie Oppassen!!! werd ze volwassen, studeerde af, trouwde ze en kreeg een kind, om daarna met haar gezin naar Drenthe te verhuizen. Maar hoe is het nu met de actrice?

GTST en RTV Utrecht

In 2009 maakte ze haar debuut in Goede tijden, slechte tijden als fysiotherapeute Lies de Weerdt. Dit was maar tijdelijk, en in hetzelfde jaar eindigde haar gastrol. Sinds 2010 speelt Barlo een vaste rol in de dagelijkse KRO-jeugdserie Vrijland. Ook was ze tot september 2012 presentatrice bij RTV Utrecht, waar ze enkele dagen per week U Vandaag presenteerde. 

Terugkeer

Tegenwoordig heeft Nederland een minder goed beeld van haar leven, maar dat gaat veranderen. Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de Net5 serie De Spa. In deze serie draait alles om de intriges binnen een wellness centrum dat wordt geleid door directrice Tess. Tess krijgt ook te maken met haar ex-man die zich steeds met de zaak probeert te bemoeien. En, hoe leuk, die rol wordt vertolkt door Mattijn Hartemink! Deze acteur speelde de vlam van Anette's personage in Oppassen!!! Zo is het cirkeltje weer mooi rond.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders