Annette Barlo's hele jeugd was zo wat te zien op de Nederlands televisie. In de serie Oppassen!!! werd ze volwassen, studeerde af, trouwde ze en kreeg een kind, om daarna met haar gezin naar Drenthe te verhuizen. Maar hoe is het nu met de actrice?

GTST en RTV Utrecht

In 2009 maakte ze haar debuut in Goede tijden, slechte tijden als fysiotherapeute Lies de Weerdt. Dit was maar tijdelijk, en in hetzelfde jaar eindigde haar gastrol. Sinds 2010 speelt Barlo een vaste rol in de dagelijkse KRO-jeugdserie Vrijland. Ook was ze tot september 2012 presentatrice bij RTV Utrecht, waar ze enkele dagen per week U Vandaag presenteerde. 

Article continues after the ad

Terugkeer

Tegenwoordig heeft Nederland een minder goed beeld van haar leven, maar dat gaat veranderen. Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de Net5 serie De Spa. In deze serie draait alles om de intriges binnen een wellness centrum dat wordt geleid door directrice Tess. Tess krijgt ook te maken met haar ex-man die zich steeds met de zaak probeert te bemoeien. En, hoe leuk, die rol wordt vertolkt door Mattijn Hartemink! Deze acteur speelde de vlam van Anette's personage in Oppassen!!! Zo is het cirkeltje weer mooi rond.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP