Annette Barlo's hele jeugd was zo wat te zien op de Nederlands televisie. In de serie Oppassen!!! werd ze volwassen, studeerde af, trouwde ze en kreeg een kind, om daarna met haar gezin naar Drenthe te verhuizen. Maar hoe is het nu met de actrice?

GTST en RTV Utrecht

In 2009 maakte ze haar debuut in Goede tijden, slechte tijden als fysiotherapeute Lies de Weerdt. Dit was maar tijdelijk, en in hetzelfde jaar eindigde haar gastrol. Sinds 2010 speelt Barlo een vaste rol in de dagelijkse KRO-jeugdserie Vrijland. Ook was ze tot september 2012 presentatrice bij RTV Utrecht, waar ze enkele dagen per week U Vandaag presenteerde. 

Terugkeer

Tegenwoordig heeft Nederland een minder goed beeld van haar leven, maar dat gaat veranderen. Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de Net5 serie De Spa. In deze serie draait alles om de intriges binnen een wellness centrum dat wordt geleid door directrice Tess. Tess krijgt ook te maken met haar ex-man die zich steeds met de zaak probeert te bemoeien. En, hoe leuk, die rol wordt vertolkt door Mattijn Hartemink! Deze acteur speelde de vlam van Anette's personage in Oppassen!!! Zo is het cirkeltje weer mooi rond.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders