Annette Barlo's hele jeugd was zo wat te zien op de Nederlands televisie. In de serie Oppassen!!! werd ze volwassen, studeerde af, trouwde ze en kreeg een kind, om daarna met haar gezin naar Drenthe te verhuizen. Maar hoe is het nu met de actrice?

GTST en RTV Utrecht

In 2009 maakte ze haar debuut in Goede tijden, slechte tijden als fysiotherapeute Lies de Weerdt. Dit was maar tijdelijk, en in hetzelfde jaar eindigde haar gastrol. Sinds 2010 speelt Barlo een vaste rol in de dagelijkse KRO-jeugdserie Vrijland. Ook was ze tot september 2012 presentatrice bij RTV Utrecht, waar ze enkele dagen per week U Vandaag presenteerde. 

Terugkeer

Tegenwoordig heeft Nederland een minder goed beeld van haar leven, maar dat gaat veranderen. Binnenkort speelt ze de hoofdrol in de Net5 serie De Spa. In deze serie draait alles om de intriges binnen een wellness centrum dat wordt geleid door directrice Tess. Tess krijgt ook te maken met haar ex-man die zich steeds met de zaak probeert te bemoeien. En, hoe leuk, die rol wordt vertolkt door Mattijn Hartemink! Deze acteur speelde de vlam van Anette's personage in Oppassen!!! Zo is het cirkeltje weer mooi rond.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders