Het huwelijk van Samantha en Michael van der Plas is gestrand, maar ze hebben wel twee prachtige kinderen samen: Angelina en Milano. 

Dankzij het RTL-programma Barbie's Baby kon heel Nederland toekijken hoe de eerste zwangerschap en bevalling verliep. In augustus 2012 kwam Angelina Melissa Cora ter wereld. Het meisje is vernoemd naar Samantha's overleden zus en haar moeder. In de realityseries van Samantha en Michael zagen we hun meisje opgroeien.

Giebelperiode

Inmiddels is het gezin vanwege de scheiding een tijdje niet op televisie geweest. Angelina is intussen een flink stuk gegroeid! De dochter van Samantha en Michael heeft deze zomer vijf kaarsjes uitgeblazen. Haar moeder laat op social media weten dat Angelina op dit moment in haar 'giebelperiode' zit. "Dat krijg je met meiden he op deze leeftijd, de hele tijd giebelen om niks," schrijft ze bij een foto van haar dochter.

Article continues after the ad

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders