Acht weken geleden werden John Ewbank en Kelly Weekers de trotse ouders van baby Scottie. Op Instagram was te zien dat het gezinnetje een leuke tijd in Dubai had en ook dat Kelly haar strakke lijf terug heeft. Wat is haar geheim? 

Zwangerschapskilo’s

“De zwangerschapskilo’s gingen er al snel af. Als je een normale, gezonde levensstijl hebt, dan raak je de overtollige kilo’s snel kwijt. Ik wandel veel met die kleine en geef ook borstvoeding: dat helpt enorm”, vertelt ze aan Story.

Weer zwanger?

Kelly is aanzienlijk jonger dan John, dus de kans is aanwezig dat Scottie in de toekomst een broertje of zusje krijgt. “We gaan eerst hier even lekker van genieten. En dan evalueren we over een tijdje wel of er nog een bij komt. Voor nu voelt het in elk geval compleet”, vertelt de blondine aan Story.

Huwelijksbootje

Twee jaar geleden ging John op de knieën voor Kelly, maar van een huwelijk is vooralsnog nog geen sprake. “Wanneer we gaan trouwen, weten we echt nog niet. Ons huwelijk hebben we op de lange baan geschoven.”

 

Vakantie nieuwe stijl: 24/7 haar butler en ik vind het allemaal prima ❤ #moederliefde #ietsmetcliches #enwaar

Een bericht gedeeld door Kelly Weekers (@kelly_weekers) op

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: Story

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders