Toen Gigi Ravelli in 2005 haar tv-carrière begon als belspelpresentatrice had ze niet kunnen bevroeden dat ze jaren later een multimiljonair aan de haak zou slaan, die haar leven een drastische wending zou geven.

Gigi Ravelli (38) was van 2005 tot 2007 werkzaam als presentatrice van belspelletjes als Game On, Play en SBS Games. Toen ze daarna bij Nederlands populairste soap Goede Tijden, Slechte Tijden de rol van Lorena Gonzalez mocht vertolken, kwam haar droom uit. ‘Als je werk niet als werk aanvoelt, je elke dag wat leert en gelukkig bent, dan heb je volgens mij een droombaan,’ vertelde ze aan Story. In 2014 verbaasde ze dan ook vriend en vijand door aan te kondigen dat ze de soap ging verlaten. ‘Ik stop omdat ik het gevoel heb dat het goed is geweest,’ vertelde ze aan het AD. ‘Ik zie het niet als iets negatiefs, maar als een nieuw hoofdstuk in mijn leven.’

Jetsetleven

Dat nieuwe hoofdstuk in haar leven was dat van miljonairsvrouw, want Gigi had beurshandelaar Roger Hodenius aan de haak geslagen. Alhoewel ze volgens bronnen haar droombaan op zijn verzoek moest opzeggen – hij is wars van alles dat met de spotlights te maken heeft – ging met haar nieuwe relatie óók een wens in vervulling. Eerder had Gigi namelijk al aangegeven: ‘Als je me vraagt wat ik echt het allerliefst zou willen, dan zeg ik: financieel onafhankelijk worden.’ Daarin is Gigi geslaagd: Roger, met wie ze inmiddels is getrouwd en een kind heeft, beschikt over een geschat privévermogen van 335 miljoen euro. Shoppen met haar societygenootjes in de luxe Cornelis Schuytstraat, een inwonende nanny, glamoureuze bolides, een riante vakantievilla op jetseteiland Ibiza... Toch vragen omstanders zich weleens af: hoe gelukkig is Gigi écht met haar jetsetleven? Want de keerzijde van haar bestaan vol pracht en praal is dat ze de schijnwerpers, waarvan zij altijd zo genoot, definitief de rug toe moest keren.

Beeld: Peter Smulders

Article continues after the ad

Lees het hele verhaal in Story. Editie 39 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.