Ken je Gigi Ravelli nog? Bij het grote publiek vergaarde de actrice grote bekendheid met haar rol in GTST. Van 2007 tot 2014 vertolkte ze de rol van Lorena Gonzalez. Ondanks haar succes vertrok ze in 2014 uit GTST, deed ze nog mee aan een aantal andere programma's en verdween daarna voorgoed uit de spotlights. Maar wat is de reden dat deze veelbelovende actrice stopte met haar carrière en wat doet ze momenteel?

De liefde voor acteren zat er bij Gigi Teresa Christiana Ravelli (40) al op jonge leeftijd in. Hoewel ze in 2003 de studie communicatie deed in Amsterdam, volgde ze kort daarna de cursus Acting for students in Kaapstad. Ook deed ze in Amsterdam de Theateropleiding voor gevorderden bij het CREA Theater. 

Carrière

In 2005 begon Gigi haar carrière als presentatrice bij verschillende belspellen van Net5 en SBS6. Van april 2007 tot november 2014 speelde ze de rol van Lorena Gonzalez in GTST. Daarna vertrok ze voor onbekende reden bij het programma en zagen we haar schitteren in Ik Hou Van Holland, Camping Life en Daten In Het Donker. De actrice heeft ook nog rollen gehad in speelfilms zoals Verliefd op Ibiza, Hartenstraat en Zombibi. 

Een anoniem leven

Halverwege 2013 sloeg Ravelli de multimiljonair Roger Hodenius aan de haak. Zijn vermogen wordt geschat op zo'n 335 miljoen euro. Volgens veel fans is Roger de reden waarom Gigi uit de spotlights verdween. Hij zou samen met de actrice een anoniem leven willen leiden. Ook het Instagram account van de half Italiaanse Ravelli wordt al jaren niet meer gebruikt. 

Article continues after the ad

Eerste kindje

In 2016 trouwde het schatrijke stel in besloten kring op Ibiza waar ze ook een villa bezitten. In maart 2019 beviel de voormalig actrice van haar eerste kindje, meldde weekblad Weekend. Het stel werd gespot toen ze een gevulde Maxi-Cosi en kinderwagen in de auto aan het laden waren. Het kleedje in de kinderwagen was blauw, dus het zou gaan om een jongetje. Of dit ook daadwerkelijk zo is, is niet bekend. 

Droompaleis bij Vondelpark

Het gezin woont momenteel in een miljoenpand aan het Amsterdamse Vondelpark. En een droompaleis moet het – ook van binnen ‒ haast wel zijn, want naar verluidt werd het pand destijds voor zo’n 15 miljoen euro gekocht en vervolgens dus ook nog even compleet verbouwd. De droom van menig jetsetdame in Amsterdam-Zuid. In het geval van Gigi moet echter tegelijkertijd worden geconcludeerd dat er is gebouwd aan een gouden kooi voor haar!

 Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.