Je kon vroeger de tv niet aanzetten zonder Rolf Wouters te zien. Alle programma's die hij presenteerde, werden een groot succes. Maar ineens was het succes voorbij en verdween Rolf van de aardbodem. Wat is hij nu aan het doen? 

Mysterie

Wedden Dat?, Big Brother, Now Or Never, Uhhh... Vergeet Je Tandenborstel Niet, Disco Train: het is een greep uit de glansrijke carrière van de presentator. Rolf was dé showmaster van de jaren 90. Maar ineens was de koek op en besloot hij om zijn tv-carrière te beëindigen. Het is nu vijftien jaar geleden dat Rolf uit Hilversum verdween. 

Lissabon

Er werd druk gespeculeerd over Rolf en zijn verdwijning. Hij zou in België wonen, een kluizenaar zijn, de tv-wereld haten en zijn vrouw hebben verlaten voor een jongere vrouw. De waarheid blijkt minder spannend te zijn. De presentator vertrok naar het buitenland, een jaartje Portugal. Maar dat jaartje werd verlengd en nu woont hij ruim tien jaar in Lissabon, met zijn vrouw en honden. 

Comeback

Het begon toch weer te kriebelen bij Rolf. Hij keerde terug op televisie als kandidaat in Ik Hou Van Holland en presenteerde met Quinty Trustfull de uitreiking van de tv-beelden. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP | Bron: volkskrant

Singer-songwriter Duncan Laurence gaat Nederland vertegenwoordigen op de 64e editie van het Eurovisiesongfestival 2019 in Tel Aviv.

Dat heeft AVROTROS maandag bekendgemaakt. De 24-jarige Laurence studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg. Hij ontwikkelde zich daar als zanger, songwriter en producer en deed tijdens zijn studie ervaring op in onder meer Londen en Stockholm.

Talenten

"De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met grote naamsbekendheid", stelt de zanger. "Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven."

Eva Simons

Er gingen eerder op de dag geruchten dat Eva Simons de kandidaat zou zijn, maar dat bleek dus niet zo te zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | (ANP)

We hebben de lieve snoet van baby Bobby ondertussen al vaak voorbij zien komen. En ook deze nieuwe beelden zijn weer té leuk om niet te delen. Moeder Chantal betrapt de kleine deugniet namelijk op heterdaad op diefstal…

Op de video is te zien hoe Bobby de koelkast heeft geplunderd. Zijn buit? Een bakje met frambozen en blauwe bessen. Wanneer hij het fruit, dat inmiddels aardig is verdeeld over de vierkante meters van de keukenvloer, stiekem zit op te smikkelen voor de open koelkastdeur, komt Chantal aangeslopen.

‘Kun je niet framboos op worden’

‘Bobby… Bobby? Wat is dit?’, vraagt ze met een ernstig serieuze stem terwijl de ‘schade’ filmt. Met een framboos half uit zijn mond hangend vertrekt het kleine ventje geen spier – een hilarisch gezicht. ‘Kun je niet framboos op worden’, schrijft Chantal bij in het bijschrift op Instagram. Helemaal mee eens. Wij zien in Bobby wat hij ziet in het doosje vitamientjes: om óp te vreten.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl