Mattie Valk en Wietze de Jager waren vijf jaar een van de succesvolste Nederlandse radio-dj's. Ook buiten de studio konden de twee het goed met elkaar vinden en noemden elkaar zelfs boezemvrienden. Totdat Mattie in zijn eentje een contract bij Qmusic onderhandelde en Wietze zich in de steek gelaten voelde. 

Lees ook: 'Wietze de Jager heeft binnenkort nog een klap te verwerken door Mattie Valk'

Akelig stil

Het radio-duo Mattie en Wietze is niet meer. Vorige maand ontplofte de bom. Het duo zou samen naar SkyRadio gaan, maar Qmusic kwam met een tegenbod voor Mattie. Hij tekende het nieuwe contract, maar met Wietze werd niet meer onderhandeld. De samenwerking, maar ook de vriendschap tussen de heren is hiermee voorgoed voorbij. Sindsdien is het akelig stil om het succesvolle duo. Hoe gaat het nu met ze? 

Wietze

Wietze zit nog steeds ziek thuis. Hij heeft nog wel een contract met Qmusic, maar komt niet meer op werk. De arboarts heeft de radio-dj inmiddels bezocht. Hij denkt er volgens het AD over na om over te stappen naar SkyRadio, maar Talpa wordt naar verluidt 'chagrijnig van Wietze's besluiteloosheid'. Qmusic staat ook nog open voor een nieuwe samenwerking met Wietze. 

Mattie 

Mattie is sinds zijn nieuwe contract zes ton en een Tesla rijker. Materialistisch gezien gaat het dus goed met de radio-dj, maar intimi melden dat hij kapot is van de breuk met zijn boezemvriend. Bovendien staat hij onder grote druk om zijn hoge salaris waar te maken door goede luistercijfers te behalen. En het is nog maar de vraag of dat lukt... 

Beeld: Peter Smulders

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders