Mattie Valk en Wietze de Jager waren vijf jaar een van de succesvolste Nederlandse radio-dj's. Ook buiten de studio konden de twee het goed met elkaar vinden en noemden elkaar zelfs boezemvrienden. Totdat Mattie in zijn eentje een contract bij Qmusic onderhandelde en Wietze zich in de steek gelaten voelde. 

Lees ook: 'Wietze de Jager heeft binnenkort nog een klap te verwerken door Mattie Valk'

Akelig stil

Het radio-duo Mattie en Wietze is niet meer. Vorige maand ontplofte de bom. Het duo zou samen naar SkyRadio gaan, maar Qmusic kwam met een tegenbod voor Mattie. Hij tekende het nieuwe contract, maar met Wietze werd niet meer onderhandeld. De samenwerking, maar ook de vriendschap tussen de heren is hiermee voorgoed voorbij. Sindsdien is het akelig stil om het succesvolle duo. Hoe gaat het nu met ze? 

Wietze

Wietze zit nog steeds ziek thuis. Hij heeft nog wel een contract met Qmusic, maar komt niet meer op werk. De arboarts heeft de radio-dj inmiddels bezocht. Hij denkt er volgens het AD over na om over te stappen naar SkyRadio, maar Talpa wordt naar verluidt 'chagrijnig van Wietze's besluiteloosheid'. Qmusic staat ook nog open voor een nieuwe samenwerking met Wietze. 

Mattie 

Mattie is sinds zijn nieuwe contract zes ton en een Tesla rijker. Materialistisch gezien gaat het dus goed met de radio-dj, maar intimi melden dat hij kapot is van de breuk met zijn boezemvriend. Bovendien staat hij onder grote druk om zijn hoge salaris waar te maken door goede luistercijfers te behalen. En het is nog maar de vraag of dat lukt... 

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders