Rico Verhoeven Mikayla

Een tijdje terug heeft de 10-jarige dochter van Rico Verhoeven (32), Mikayla Verhoeven, een heftig ongeluk gehad. Het meisje bleek haar rug gebroken te hebben, maar haar moeder Jacky Duchenne (35) laat weten dat hun dochtertje gewoon naar school kan.

Wel zit Mikayla nog steeds in een rolstoel, zo verklaart Jacky aan RTL Boulevard. Verder slaapt het meisje in een ziekenhuisbed dat in de woonkamer staat, maar gelukkig wordt ze opgebeurd door een hoop mooie tekeningen van haar klasgenoten.

Teruggevlogen

Ook Rico was natuurlijk geschrokken door het nieuws: hij vertrok meteen vanuit Los Angeles om terug te vliegen naar zijn dochtertje. Zo kon hij toch nog 1,5 dag bij haar zijn. De volgende dag vloog hij weer terug naar Amerika. Jacky merkt daarom grappend op: 'Toen stonden we er weer alleen voor.' Volgende week zal Verhoeven de zorg van Mikayla op zich nemen. 'Dan mag hij voor haar zorgen', sluit Duchenne lachend af.

Klimrek

Hun 10-jarige dochter zou op school van een klimrek gevallen zijn. Jacky vertelde eerder al dat de eerste twee dagen verschrikkelijk waren. 'De eerste 48 uur waren verschrikkelijk voor ons tweeën, maar vooral voor haar. Ik kon alleen maar machteloos toekijken.'

Article continues after the ad

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.