De opnames van Boer Zoekt Vrouw zitten er al even op. Hoe gaat het nu met de koppels? Deze week schreef Fleur (van Herman) een blog over haar leven nu en de vakantieplannen met haar liefde.

Lees ook: Dit is de reden waarom boer Herman en Fleur nog niet gaan samenwonen

Weinig afspreken

'Herman en ik zien elkaar niet zo ontzettend veel. We zouden het wel vaker willen, maar helaas laat de afstand dat nog niet toe', schrijft Fleur. 'Wanneer Herman bij mij is staan er meestal ook veel dingen op programma. Veel mensen willen Herman nog ontmoeten, waardoor ons weekend samen dan helemaal volgepland is. Er komt ook iets meer ritme in het elkaar zien, dat is nu zeker om de drie weken.'

Vakantieplannen

Omdat Fleur in het onderwijs zit betekent het dat ze straks zes weken vakantie heeft en daar gaat ze gebruik van maken. 'Hierin kan ik eindelijk meer tijd met Herman door gaan brengen. In de eerste week heb ik al plannen gemaakt om met mijn beste vriendin vijf dagen naar Herman te gaan. Daarnaast komt Herman een weekje naar Ameland op vakantie en daarna vertrek ik samen met hem naar Frankrijk. Hier gaan we met z’n tweeën op pad in Frankrijk, waarna ik nog een weekje op de boerderij verblijf. Een heerlijk vooruitzicht om wat langer met elkaar door te kunnen brengen!'

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron en beeld: Boer Zoekt Vrouw

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders