Grote paniek en bezorgdheid om Fred van Leer (44). De Rotterdamse stylist werd zondagmiddag naar het ziekenhuis vervoerd, enkele dagen nadat er een pijnlijke seks-video van hem werd verspreid via social media.

‘Er verschenen vanuit het niets een politieauto, ambulance en brandweerwagen voor het appartement van Fred,’ vertelt een buurtbewoner aan Story. ‘Vervolgens haalde het ambulancepersoneel Fred met een hoogwerker en op een brancard uit zijn appartement. Omdat Fred een laken over zich heen had, dachten we dat hij dood was.’ Gelukkig bleken de angstige vermoedens van de buurtbewoners onjuist. ‘Fred is naar het ziekenhuis gebracht ter observatie,’ meldde het management van Fred neutraal maar daarmee toch ‘goed nieuws’ brengend. ‘Hij is daar in goede handen.’ Omdat het vooralsnog gissen is naar de oorzaak van Freds ziekenhuisopname, gonst het van de geruchten. Dat de situatie verband houdt met de seksvideo die er van hem in omloop is, ligt voor de hand.

Offline

Op de video was Fred te zien terwijl hij seksuele handelingen bij zichzelf uitvoerde. Daarbij werd er onder meer op hem gespuugd door degene die het filmpje maakte; volgens kenners die de video zagen oogde Fred onder invloed van drugs en leek hij niet volledig te beseffen wat er met hem gebeurde. Op zijn buik was een homo-gerelateerde geschreven tekst zichtbaar. Er wordt gesuggereerd dat de man die de video maakte en mogelijk verspreidde een escortjongen was, maar daarover is feitelijk niets bekend. ‘Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd,’ meldde Fred op zijn Instagram-pagina. ‘Ik heb tijd nodig om het te verwerken, daarom ben ik de komende tijd offline.’ 

De vrees van veel mensen dat het uitlekken van de seksvideo bij Fred zware mentale druk opleverde, lijkt met de ziekenhuisopname bewaarheid te worden; kennelijk was hij niet eens meer in staat om lopend naar beneden te komen.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.