Tiger Woods staat tegenwoordig meer bekend om zijn ontrouw dan om zijn golf carrière. Toch bleef zijn vrouw destijds bij hem, totdat ze het echt niet meer trok. Ze brak definitief met hem, met een goedgevulde portemonnee als troost.

Droomhuwelijk

Jarenlang leken golfer Tiger Woods en het Zweedse model Elin Norde-gren het perfecte stel. In 2004 gaven zij elkaar het jawoord op Barbados, waarna de geboorte van dochter Sam en later zoon Charlie hun geluk compleet maakte. Tiger en Elin leken met hun kroost het perfecte gezinnetje te vormen, maar dat was slechts schijn.

Meerdere affaires 

Tiger maakte tijdens hun huwelijk geregeld slippertjes. Hij bleek met minstens twaalf dames te zijn vreemdgegaan. Elin was furieus toen zij hier achter kwam, maar wilde desondanks niet met Tiger breken. Hij ging in therapie voor zijn seksverslaving, maar dat was tevergeefs.

Troost

Elin kwam tot de conclusie dat haar huwelijk niet te redden was en zette de scheiding in gang. Ze raakte haar man kwijt, maar was wel 100 miljoen dollar rijker!

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Nezar Balout (ANP)

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders