Iedereen wordt creatief in deze tijd van (corona)crisis. Zo ook Hanks Klok. De illusionist heeft een aantal Nederlandse collega's opgetrommeld voor een minifilm. 

De film bevat kaarttrucs van Hans en zijn collega's.

Article continues after the ad

Niks te doen

'Om de miljoenen mensen die thuis in quarantaine zitten een steuntje in de rug te geven', laat Hans dinsdag vanuit Las Vegas weten. Want ja, ook goochelaars en illusionisten hebben nu geen werk. 

Een beetje liefde

Hans vervolgt: 'Maar dat wil niet zeggen dat we de liefhebbers van dit genre niets te bieden hebben. We willen hen graag blijven verwonderen. Daarom heb ik een selectie van bevriende collega’s gevraagd om een kaarttruc te tonen en deze op een veilige manier aan elkaar door te geven.'

In de film, die sinds dinsdag op YouTube te zien is, speelt de kaart harten vier een belangrijke rol. 'Allen gebruiken we de harten vier. De harten vier staat namelijk ook bekend als the four of hearts en als the four of love.'

Collega's

Hans geeft in de film vanuit Las Vegas de kaart als eerste door. Ook collega's als Danny van Ling, Hans Kazàn, Niels Houtepen, Peter Vogel, Arnaud van Rietschoten en Niek Takens werkten mee.

Bron: ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.