Grote zorgen om Bonnie St. Claire. De zangeres werd in Wijk en Aalburg van het podium gehaald, omdat ze naar verluidt te dronken was om op te treden. Hitzangeres Hanny kan het verval van haar collega niet meer aanzien en trekt aan de bel.

Lees ook: VIDEO: Bonnie St. Claire van podium verbannen na rampoptreden

Noodklok

"Lieve schatten, ik mag niet meer zingen," riep Bonnie door de microfoon voordat ze van het podium af werd gestuurd. Vrienden en bekenden maken zich zorgen om de zangeres. Voor zangeres Hanny is de maat vol. Ze luidt de noodklok op Facebook. "Ik roep al jaren: 'Mensen dit kan gewoon niet meer, bescherm haar nou'", zegt Hanny in een telefonisch interview met Shownieuws. "Ze wordt een karikatuur van zichzelf en dat is zo zonde." Ze begrijpt niet waarom niemand ingrijpt. Daarom roept ze zelfs op om Bonnie niet meer in te huren. "Als Bonnie die keuzes niet zelf kan maken, dan moeten andere mensen die keuzes voor Bonnie gaan maken."José Hoebee, die al jaren bevriend is met Bonnie, maakt zich ook ernstige zorgen en is het met Hanny eens. "Als dit soort dingen vaker gaan voorkomen dan denk ik zeker dat het management haar daar inderdaad voor moet beschermen."  

Article continues after the ad

Zondagsrust

Het management van Bonnie laat echter weten dat het abrupte einde van haar optreden niets met haar 'valse' gezang te maken heeft. "Ze was iets later begonnen met optreden dan gepland, een kwartiertje ongeveer. En ze wilde om middernacht graag nog even door zingen. Maar dat mocht niet. Meer is er niet aan de hand,'' meldt Bonnie's management. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders