Grote zorgen om Bonnie St. Claire. De zangeres werd in Wijk en Aalburg van het podium gehaald, omdat ze naar verluidt te dronken was om op te treden. Hitzangeres Hanny kan het verval van haar collega niet meer aanzien en trekt aan de bel.

Lees ook: VIDEO: Bonnie St. Claire van podium verbannen na rampoptreden

Noodklok

"Lieve schatten, ik mag niet meer zingen," riep Bonnie door de microfoon voordat ze van het podium af werd gestuurd. Vrienden en bekenden maken zich zorgen om de zangeres. Voor zangeres Hanny is de maat vol. Ze luidt de noodklok op Facebook. "Ik roep al jaren: 'Mensen dit kan gewoon niet meer, bescherm haar nou'", zegt Hanny in een telefonisch interview met Shownieuws. "Ze wordt een karikatuur van zichzelf en dat is zo zonde." Ze begrijpt niet waarom niemand ingrijpt. Daarom roept ze zelfs op om Bonnie niet meer in te huren. "Als Bonnie die keuzes niet zelf kan maken, dan moeten andere mensen die keuzes voor Bonnie gaan maken."José Hoebee, die al jaren bevriend is met Bonnie, maakt zich ook ernstige zorgen en is het met Hanny eens. "Als dit soort dingen vaker gaan voorkomen dan denk ik zeker dat het management haar daar inderdaad voor moet beschermen."  

Zondagsrust

Het management van Bonnie laat echter weten dat het abrupte einde van haar optreden niets met haar 'valse' gezang te maken heeft. "Ze was iets later begonnen met optreden dan gepland, een kwartiertje ongeveer. En ze wilde om middernacht graag nog even door zingen. Maar dat mocht niet. Meer is er niet aan de hand,'' meldt Bonnie's management. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders