Marco Borsato laat na een zwaar 2020 weer wat meer van zich horen. Hij verlangt weer naar het duiken en doet zelfs mee met challenges. En nu lijkt de zanger zelfs op een verzoening te hinten tussen hem en zijn grote liefde Leontine. 

Vlinder

Leontine luidde het nieuwe jaar in met een post over een vlinder. Op de post waren een cocon en een vlinder te zien met daaronder de de getallen 2020 en 2021. Marco - die een lange tijd offline was vanwege zijn burn-out - reageerde gelijk op het bericht met 'Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn 🦋❤️ .' Daarmee leek hij te hinten naar zijn eigen nummer Vlinder.

Article continues after the ad

Hints

Een deel van de tekst daarvan is: 'Het komt allemaal goed, wacht nou maar af wat de tijd met je doet. Het is nu nog te vroeg, alles wat groot is, begon ooit klein. Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn.' Zou het dan toch nog goed komen?

Opvallende foto

En afgelopen donderdag plaatste de zanger wéér een hint. Op de foto is te zien hoe Marco zich aan het scheren is. Maar opvallend is de vlinder die op zijn ring is geplaatst. Is dat de vlinder die Leontine bedoelde?

Pijnlijke periode

De zanger heeft een pijnlijke tijd achter de rug. In oktober 2019 bevestigde Marco een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In januari jongstleden kwam naar buiten dat hij kampte met een burn-out. Hij besloot uit de spotlights te stappen, maar daarmee was niet alles gezegd. Een maand later kwam het nieuws dat Marco en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen. 

In harmonie uit elkaar

Na de scheiding bleven Marco en Leontine in harmonie met elkaar omgaan, niet in de laatste plaats vanwege hun kinderen Luca, Senna en Jada. Zo at Marco geregeld mee bij Leontine en de kinderen, en kwam Leontine afgelopen zomer naar het 75e verjaardagsfeest van Marco’s moeder Mary. Dat de liefde tussen de twee er nog altijd is, wás en ís duidelijk. Sterker nog, ze blijken in het diepste geheim zelfs gesprekken met elkaar te voeren die mogelijk leiden tot een liefdesverzoening. Dat vertelt een bron dicht bij het stel aan Story: ‘Ze zijn elkaar weer aan het herontdekken.’

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.