Hoewel André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) nog kort bij elkaar zijn, doen ze het niet bepaald rustig aan. De zanger hintte eerder al op een 'jaar vol verrassingen' en lijkt nu wéér een hint te droppen. Is Bridget in verwachting?

André heeft een cryptische post gedeeld op Instagram. Het gaat om een illustratie van het Romeinse cijfer drie, met enkel een hartje en Bridgets naam als bijschrijft. Wat hij hiermee precies bedoelt is niet duidelijk. 'Yes de eerste mijlpaal bereikt!', reageert de presentatrice. Willen de tortelduifjes hiermee bekend maken dat ze een kleintje verwachten? Nu ze zo intens verliefd zijn en dat ook op diverse manieren laat blijken in de media, zou het niemand in hun vriendenkring verbazen dat ze voor gezinsuitbreiding gaan.

Article continues after the ad

Gelukkige relatie

De Instagrampost kan ook doelen op het aantal maanden dat ze samen zijn. André en Bridget maakten hun liefdesrelatie in november wereldkundig, sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Verloskundigenpraktijk

De afgelopen week is Bridget door een betrouwbare bron gesignaleerd in verloskundigenpraktijk Femme in Amsterdam-Zuid. Deze praktijk is binnen de showbizz een begrip onder bekende zwangere vrouwen. Dat Bridget in deze praktijk gespot is, kan alleen maar betekenen dat ze zwanger wil worden of het mogelijk al is. De kans bestaat dat ze juist vanwege haar al hogere leeftijd hoe dan ook een mogelijk nieuw moederschap – Bridget heeft al zoon Mees (11) – met alle zorg wil voorbereiden dan wel begeleiden.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.