Marieke Elsinga ging een lange tijd single door het leven. Maar sinds vorig jaar is daar verandering in gekomen. Inmiddels is de radio-dj al meer dan een jaar samen met haar grote liefde Sander. En dat moest natuurlijk gevierd worden. Toch was dat niet zo'n romantisch avondje als dat Marieke gehoopt had. 

In haar column voor het tijdschrift &C van Chantal Janzen, vertelt Marieke openhartig over haar onromantische avondje uit. 

Article continues after the ad

Romantische hotelovernachting

De twee geliefden wilde elkaar niet verrassen met dure presentjes, dus besloten ze een romantische hotelovernachting te boeken. Toch kon de presentatrice zich niet inhouden en besloot een sexy outfitje mee te nemen. 'Dat leek me technisch gezien geen cadeautje. In mijn hoofd was het helemaal een ding geworden, misschien wel, omdat ik nog nooit eerder in mijn leven een man met een sexy setje had verrast,' aldus een zenuwachtige Marieke. 

De perfecte outfit

Dus ging Marieke een aantal dagen van tevoren naar de Bijenkorf om een mooi pakje uit te zoeken. 'Een mooie beha en bijpassend stringetje leken me te alledaags, jarretels zijn wel sexy, maar ook een beetje hoerig en een negligé is voor de ochtend, terwijl ik dit opwindende evenement meer op de avond voor me zag.' Gelukkig vond Marieke het perfecte outfitje, een zwarte, kanten body. 'Superstijlvol, supersexy en superbetaalbaar,' zo zegt Marieke in het blad.

Gewonnen

In het hotel werd vriend Sander afgeleid zodat Marieke binnen een kwartier gedoucht kon zijn, haar in de krul kon worden gezet, make-up aangebracht kon worden én de waxinelichtjes moesten ook nog aangestoken worden. Volgens de radio-dj was haar geliefde zeker wel enthousiast en verrast, maar toch hoopte Marieke op iets andere - en vooral romantischere - woorden van haar vriend. Ze eindigt haar verhaal in &C met hét grote moment van de avond: 'Hij sprak de historische woorden: ‘Hey, Joe Biden heeft gewonnen, hè?!''

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.