Een man die donderdag inbrak in het huis van Johnny Depp heeft het zich wel heel comfortabel gemaakt. Volgens entertainmentwebsite TMZ werd de indringer aangehouden nadat hij een douche had genomen in een van Depps badkamers.

Het beveiligingsteam van de acteur had de politie gewaarschuwd, omdat de man de woning was binnengegaan. De politie trof de inbreker aan in een van de badkamers, waar hij een douche nam. Volgens TMZ weigerde de man de badkamer te verlaten, waardoor de deur ingebeukt moest worden.

Article continues after the ad

Inbraak in huis Johnny Depp

De inbreker, die zich naar verluidt ook tegoed had gedaan aan de drankverzameling van de acteur, is aangehouden. Het is niet bekend of Depp op het moment van de inbraak zelf thuis was.

Rechtszaken

Onlangs spande de acteur een aantal rechtszaken aan. Onder meer voor zijn ex-vrouw die 7 miljoen dollar (5,8 miljoen euro) die zij van de Depp kreeg na de afronding van hun scheiding, niet gedoneerd heeft aan een goed doel, iets wat de actrice wel had beloofd om te doen.

Ook afgelopen donderdag had hij een afspraak met de rechter. Hij spande een zaak aan tegen The Sun, een Britse Tabloid, omdat het platform hem een 'vrouwenmishandelaar' noemde. 

In hoger beroep

Depp kreeg in november te horen dat onvoldoende was bewezen dat er in de zaak sprake was van smaad, omdat er genoeg bewijs was dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde. De acteur wilde in hoger beroep gaan tegen de uitspraak, maar dat werd afgewezen. Depp stapte daarom naar het hooggerechtshof omdat hij wil dat de zaak wordt heropend.

Juridische strijd

Tijdens de hoorzitting krijgt Depp de kans opnieuw zijn verhaal te doen en bewijs aan te leveren dat hij zijn ex niet heeft mishandeld en dat The Sun zich dus wel schuldig heeft gemaakt aan smaad. Ook het dagblad mag bewijs aanleveren.

De juridische strijd tussen Depp en Heard, die elkaar beschuldigen van mishandeling en zelf ontkennen losse handjes te hebben, is sowieso nog niet voorbij. De acteur sleepte zijn ex voor de rechter na een artikel dat ze schreef over de vermeende mishandeling, waarna zij hem ook aanklaagde. Die zaak staat voor later dit jaar gepland.

Bron: ANP | Beeld: Getty Images

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.