Linda de Mol had Fred van Leer flink te pakken in het programma Oh, wat een jaar. De presentatrice heeft oude beelden van Fred uit 2001 gevonden. De stylist gilde het uit bij het zien van zijn outfits. "Oh wat zie ik eruit!", gruwelde Fred.

Oude beelden

Fred al jaren als stylist, maar gruwelt van zijn eigen outfits uit 2001. "We hebben hele leuke beelden van jou uit 2001, tijdens een shoppingtour in de PC Hooftstraat", begon Linda in Oh, wat een jaar. "Nee! Heb je dat gevonden?!", riep Fred vervolgens uit. Vervolgens wordt het interview afgespeeld, tot grote hilariteit van Fred en het publiek. De stylist kan zijn outfit met een rode leren jas, grote zonnebril en legerbroek nauwelijks aanzien. "Nee nee nee, wat erg dit!", riep hij bij het zien van de beelden. 

Modeflater

De BN'er kan wel lachen om zijn modeflater van vroeger, hij deelt het fragment zelfs op zijn Instagramaccount. "Mooiste moment van de avond," luidt een reactie. "Ik vind je geweldig Fred,' laat een andere fan weten.

Article continues after the ad
 

Oh Oh Oh Oh wat Vreselijk !!!!!!! #hahahhahahaha #watzagikeruit #wateenpauperbenik #guldentijdperk

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders