Zanger Dotan zat maandagavond naast een fan die zijn album luisterde, maar hem niet herkende. Ook toen zij een praatje met hem aanknoopte, ging er geen belletje rinkelen. Dotan deed maandagavond op Twitter verslag van zijn verwondering en plezier over de ontmoeting.

Vliegtuigbuur

“Het is vreemd en fijn tegelijkertijd”, meldt hij zijn volgers. “Ze vroeg zojuist wat ik doe in het dagelijks leven. Ik zei dat ik liedjes schrijf, maar ze heeft nog steeds geen idee en gaat verder met het luisteren van mijn plaat.” Daarna realiseert Dotan zich dat ze hem wellicht volgt op Twitter. “Hallo vliegtuigbuur”, laat hij haar weten. “Dank dat je naar mijn muziek luistert en zachtjes mee zingt.” Zijn fans adviseren hem ondertussen, om bijvoorbeeld ook mee te gaan zingen. “Ik zit in een vliegtuig, dat doet ik niet!” reageert de zanger.

Quotes

Zelfs als hij haar gaat aanspreken met quotes uit zijn nummers, gaat er nog steeds geen belletje rinkelen. “Ik vroeg haar net of ze al ‘home’ is”, verwijst Dotan naar zijn grootste hit. Uiteindelijk vroeg het meisje of de zanger wilde luisteren naar de muziek die zij aan het luisteren was.

Briefje

Uiteindelijk besloot Dotan zijn fan een briefje te geven dat zij moest lezen als zij uit het vliegtuig stapte. “Ik wilde deze ervaring niet verpesten, of haar niet beschamen, in geen enkel opzicht. Het gaat om de muziek, en dit was eigenlijk een van de grootste complimenten ooit.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Michael van der Plas, de ex van Barbie, heeft de ogen van zijn vriendin Naomi op zijn hand laten zetten. 

Foto

Op de foto van Naomi is de hand van haar vriend Michael te zien. Haar ogen staan erop en eronder zijn de letters 'LOVE' te zien. "Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️", schrijft de gelukkige Naomi erbij. 

 

Wanneer je man zoiets voor je doet 😍❤️

Een bericht gedeeld door N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) op

En ook Michael is zelf erg blij met het resultaat.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

André Hazes is samen met zijn gezin in Bonaire. Hier genieten zij van elkaar en van... ezels!

Ezels

Waar ieder ander die op vakantie is foto's plaatst van bijvoorbeeld het strand, zwembad of de natuur, geniet de familie van André heel ergens anders van. Op bijna al hun vakantiefoto's zijn ze namelijk te zien met ezeltjes die in een opvangcentrum worden verzorgd. Zo te zien hebben ze dus een nieuwe liefde ontdekt...

 

Verkocht. Wat een fijne plek op Bonaire is dit... Respect voor Marina en Ed!❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Weer naar de ezeltjes geweest vandaag. Zo mooi hoe de beestjes hier worden opgevangen!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hahaha, ik vind die beesten te grappig

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders