Marco Borsato wrong zich de laatste tijd in allerlei bochten om weer in het gevlei bij zijn Leontine te komen. Volgens Johan Derksen heeft zij echter ook iets uit te leggen!

Wie een beetje bekend is in de mediawereld weet dat het niet heel verstandig is om intieme geheimen te delen Johan Derksen. De tv-bromsnor is immers wars van alle showbizzetiquette en gooit wanneer het hem uitkomt alles op de beruchte VI-tafel. Zo ook vorige week in de zomereditie van het programma. Ditmaal over Johnny de Mol. Johan vertelde iets opmerkelijks over zijn deelname aan Johnny’s programma Waar is De Mol? Hij ging hiervoor met hem naar Texas. Bij het afscheid op het vliegveld drukte Johnny Johan de hand en zei: ‘Gefeliciteerd, jij bent de eerste kandidaat die ik niet heb gen**kt.’ Aan tafel bij De Oranjezomer liet men deze opmerking makkelijk voorbij gaan, maar wie de archieven van het programma er op na slaat, krijgt dan een wel heel pikant rijtje dames te zien! Bekend is dat er op reis destijds iets amoureus plaatsvond tussen Johnny en Bridget Maasland. Maar voordat Johan deelnam, ging ook iemand als Hanna Verboom met Johnny op reis. En wat te denken van Jennifer Hoffman, Kim Feenstra, Nicolette Kluijver, Sanne Hans en Lieke van Lexmond?

Pijnlijk

Op zich al een zeer imposant rijtje, maar pas echt bizar wordt Johnny’s claim vanwege één naam. Die van Leontine Borsato met wie Johnny in 2009 naar Japan afreisde! Voor Leontine moet het pijnlijk zijn dat deze claim bijna twaalf jaar na dato wereldkundig wordt gemaakt. Zeker nu zij zelf de afgelopen tijd massaal medeleven ontving vanwege het uitgelekte overspel van manlief Marco. Het is dan ook te hopen voor Leontine ‒ en de andere dames in het rijtje ‒ dat Johnny’s bewering moet worden afgedaan als grootspraak. Wat overigens niet wegneemt dat deze behoorlijk ongepast is! 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.