Lange Frans deed een poos geleden nogal bizarre uitspraken op zijn YouTubekanaal, omdat hij zich daarmee niet aan de regels hield werd hij er vanaf gegooid. Ook nu lukt het hem niet om in de lucht te blijven.

Het YouTubekanaal van Lange Frans is weer verwijderd.

Article continues after the ad

Foetsie

'Pssst, ik ben weer terug op YouTube', schreef de rapper een aantal dagen terug. Maar dat was dus maar van korte duur. Dat laat de rapper weten op Instagram. Volgens het platform zou hij met zijn video's de regels rondom intimidatie, bedreigingen en cyberpesten schenden. 

 

Reactie YouTube

YouTube zou het kanaal onder meer hebben uitgezet vanwege een video met Janet Ossebaard over "kinderhandel en pedojacht", waarin de twee het ook hebben over het neerschieten van premier Rutte.

Verwijderen

'Tja, kinderhandel en pedojacht liggen gevoelig voor de smeerlappen in Nederland', schrijft Lange Frans bij een screenshot van de melding van YouTube.
Het eerder verwijderen van zijn account in oktober leek in eerste instantie te komen door presentator Arjen Lubach.

Nepnieuws

Die had in zijn programma Zondag met Lubach een item over de 'fabeltjesfuik', waarin werd gesproken over het verspreiden van nepnieuws en complottheorieën.

Complot

De presentator noemde de rapper in zijn show een "complotdenker" omdat hij gelooft dat de elite en politici een satanisch pedofielennetwerk onderhouden en liet twee filmpjes van hem zien in de show. Later bleek dat YouTube het kanaal verwijderde vanwege het overtreden van de gebruikersvoorwaarden.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.