Nadat haar man Marc van Uchelen zichzelf van het leven had beroofd, brak er een loodzware periode aan voor Lies Visschedijk. Na enige tijd vond ze nieuw geluk bij Aldo, maar de relatie hield geen stand. Totaal onverwacht is er weer een nieuwe liefde in Lies’ leven.

Lies Visschedijk (47), vooral bekend van Soof en Gooische Vrouwen, kan voor het vertolken van rollen vaak putten uit haar privéleven. Ze maakte immers al veel mee. Na een relatie met acteur Paul van der Laan, werd Lies verliefd op acteur/regisseur Marc van Uchelen, met wie ze in 2004 trouwde. Ze kregen zonen Ko (16) en Sjef (11). Negen jaar na het jawoord sloeg het noodlot toe. 

Article continues after the ad

Kapot van verdriet

Marc, die kampte met depressiviteit, pleegde op 1 juni 2013 zelfmoord. Lies was kapot van verdriet. Toch probeerde ze er het beste van te maken. Samen met haar kinderen, in wie Marc volgens haar voortleeft. ‘Soms kijken ze op een manier zoals Marc dat ook kon. Of zeggen ze iets wat Marc heel grappig had gevonden,’ zei Lies in Margriet. Anderhalf jaar na zijn dood ontmoette ze in een kroeg kok Aldo. Lies straalde weer. Maar eind 2015 gingen zij uit elkaar, om zich later weer te verzoenen.

Nieuwe liefde

‘Oude liefde roest niet,’ vertelde Lies, die later wéér brak met Aldo. Maar ze heeft een nieuwe liefde! In Margriet vertelt Lies nu dat ze het rustig wilde aanpakken als ze weer iemand zou tegenkomen. En haar verovering niet meteen mee naar huis zou nemen. ‘Nou, dat is dus helemaal mislukt,’ aldus Lies, die haar nieuwe geliefde al lang blijkt te kennen. Hij is de beste vriend van een van haar beste vrienden.

DOOR JOËL POLLEMANS | FOTO EDWIN SMULDERS

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 15 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Magazine.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.