Boer Zoekt Vrouw-veehouder Olke heeft ‘zijn vrouwen’ Harriet, Sandra en Alberdien wel iets héél belangrijks te vertellen: hij ziet zijn ex-vrouw Tjannine nog elke dag! En dat lijkt niet snel te veranderen, vertelt Olke’s neef aan Story.

Ex-vrouw

De Texaanse veehouder Olke (52) ziet zijn ex-vrouw Tjannine (51) nog elke dag. Acht jaar geleden scheidde hij na bijna twintig jaar huwelijk van haar. Over het vele contact hield Olke tot nu toe zijn mond. Zijn neef Fedde moet daar hard om lachen. “Het viel ons direct op toen we Olke over zichzelf hoorden praten. Het belangrijkste liet hij achterwege! Ja, hij zei dat hij gescheiden was, maar niet dat zijn ex-vrouw nog elke dag op de boerderij werkt en dat zijn nieuwe vrouw dus dagelijks met haar te maken zal krijgen”, vertelt hij aan Story.

Article continues after the ad

Ware liefde gevonden? 

Weet Fedde inmiddels al of Olke de ware heeft gevonden? “Daar proberen wij ook achter te komen. Maar niemand in de familie laat iets los. Het lijkt ook wel of Olke’s zussen, die hem met de brieven hielpen, een zwijgcontract hebben moeten tekenen. Zij zeggen niets. Maar of het nu Harriet, Sandra of Alberdien wordt, Olke gaat er niet op vooruit. Zijn ex was veel mooier”, zegt Fedde tegen Story. 

In de nieuwste Story lees je waarom Olke en zijn vrouw gescheiden zijn.

Beeld: Sanoma. Bron: Story