Net nu Fajah Lourens is gesetteld in haar landhuis in het Noord- Hollandse Purmerland, heeft ze haar vriend Igor Neves de deur gewezen. Hoewel de fitness-onderneemster onlangs zei geen relatieproblemen te hebben, lijkt Igor alle reden te hebben om zich zorgen te maken... 

Fajah Lourens (37) vertelde onlangs aan Story dat haar vriend Igor Neves een eigen woning had gekocht, omdat ze niet wilde dat hij volledig afhankelijk van haar zou zijn. Uit Story-onderzoek is nu gebleken dat de 27-jarige timmerman en parttime dj er flink op achteruit is gegaan. Toen Igor nog samenwoonde met Fajah in haar vrijstaande woning in Purmerland, had hij de beschikking over aanzienlijk meer ruimte dan in zijn huidige driekamerwoning in Rotterdam. Want waar het huis van Fajah is voorzien van alle mogelijke luxe – een sportzaal, kantoorruimte, gastenverblijf, muziekstudio en binnenterras – geldt dat niet bepaald voor Igors nieuwe optrekje van 62 vierkante meter, dat hij kocht voor 110.000 euro.

Verhuizen

Maar dat lijkt niet Igors enige zorg. De goed uitziende timmerman, die dankzij de hulp en het enthousiasme van Fajah ook een dj-carrière is gestart, woont nu op meer dan een uur rijden van zijn vriendin! Daardoor zal hun relatie een stuk minder intensief zijn dan voorheen. Sterker nog: het heeft er alle schijn van dat Fajah hem niet voor niets de deur heeft gewezen. ‘Wanneer Fajah hem echt had laten verhuizen omdat hij op die manier ook iets voor zichzelf had, dan had ze hem wel dichter in haar buurt gehouden,’ meent een bron tegenover Story. ‘De afstand tussen Purmerland en Rotterdam is bijna negentig kilometer! De keuze om zo ver uit elkaar te gaan wonen, maak je niet als je dolgelukkig bent met elkaar.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Jan Kooijman (37) heeft een nieuwe klus te pakken. En die is iets verder weg dan dat we gewend zijn van hem. Jan gaat namelijk aan de slag als jurylid in het Belgische Dancing with the stars.

Door: Tessa Heinhuis (Libelle)

Het is helaas niet in Nederland te bekijken; alleen op de Vlaamse zender ‘Vier’. En of Jan voor zijn nieuwe klus zijn vertrouwde stoppelbaard heeft afgeschoren, laat hij niet weten. Maar hij ziet er beslist ‘gladjes’ uit.

Danser

Naast presenteren is Jan altijd een danser geweest. Zo danste hij ooit bij het Scapino Ballet, wat hem veel heeft opgeleverd, ondanks een wat lastige jeugd. 'Ik ben dolblij dat ik vroeger ben gaan dansen. Het uitlachen en pesten van vroeger verbleekt bij wat ik er aan heb overgehouden qua discipline en doorzettingsvermogen. Klein persoonlijk verkneukelmomentje: ik ben benieuwd of de pesters van vroeger nog lachen, als ze zien dat ik nu Bold & The Beautiful-achtige foto’s op Instagram kan plaatsen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Jim Bakkum en Jamai Loman, die hun carrière samen begonnen als de mateloos populaire titelkandidaten in de eerste Idols-reeks, spreken elkaar inmiddels nooit meer.

Door: Nu.nl

In een interview met Panorama legt Bakkum uit dat het niet om een ruzie gaat. 'Het is gewoon verwaterd', vertelt de 31-jarige zanger en acteur, die vijftien jaar geleden samen met Loman in de Idols-finale stond. 

Bewust

Bakkum legt wel uit dat de twee na hun vliegende start er bewust voor kozen om niet te vaak samen ergens te verschijnen. 'Wij hebben er wel voor opgepast dat mensen iets kregen van: daar heb je hen weer. Als ze je dan voor DWDD vragen omdat je bijvoorbeeld een nieuw album hebt, is het ook wel leuk om dat alleen te doen. En niet altijd in combinatie met. Dan is de invalshoek weer Idols en gaat het niet om ons. Ik heb zelf ook weleens gedacht: dat doe ik niet samen. Maar ik spreek Jamai nu nooit meer, dus ik weet niet wat ik zou doen.'

Succesvolle carrière

Bakkum en Loman hebben beide een succesvolle carrière in de entertainment-industrie. Bakkum is momenteel te zien in de romcom Zwaar verliefd! en staat op de planken met All Stars de Musical. Ook Loman is in uiteenlopende musicals te zien geweest en presenteert RTL-programma's als It Takes 2 en Time to Dance.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Door: Nu.nl | Beeld: ANP