Net nu Fajah Lourens is gesetteld in haar landhuis in het Noord- Hollandse Purmerland, heeft ze haar vriend Igor Neves de deur gewezen. Hoewel de fitness-onderneemster onlangs zei geen relatieproblemen te hebben, lijkt Igor alle reden te hebben om zich zorgen te maken... 

Fajah Lourens (37) vertelde onlangs aan Story dat haar vriend Igor Neves een eigen woning had gekocht, omdat ze niet wilde dat hij volledig afhankelijk van haar zou zijn. Uit Story-onderzoek is nu gebleken dat de 27-jarige timmerman en parttime dj er flink op achteruit is gegaan. Toen Igor nog samenwoonde met Fajah in haar vrijstaande woning in Purmerland, had hij de beschikking over aanzienlijk meer ruimte dan in zijn huidige driekamerwoning in Rotterdam. Want waar het huis van Fajah is voorzien van alle mogelijke luxe – een sportzaal, kantoorruimte, gastenverblijf, muziekstudio en binnenterras – geldt dat niet bepaald voor Igors nieuwe optrekje van 62 vierkante meter, dat hij kocht voor 110.000 euro.

Verhuizen

Maar dat lijkt niet Igors enige zorg. De goed uitziende timmerman, die dankzij de hulp en het enthousiasme van Fajah ook een dj-carrière is gestart, woont nu op meer dan een uur rijden van zijn vriendin! Daardoor zal hun relatie een stuk minder intensief zijn dan voorheen. Sterker nog: het heeft er alle schijn van dat Fajah hem niet voor niets de deur heeft gewezen. ‘Wanneer Fajah hem echt had laten verhuizen omdat hij op die manier ook iets voor zichzelf had, dan had ze hem wel dichter in haar buurt gehouden,’ meent een bron tegenover Story. ‘De afstand tussen Purmerland en Rotterdam is bijna negentig kilometer! De keuze om zo ver uit elkaar te gaan wonen, maak je niet als je dolgelukkig bent met elkaar.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Na een stormachtig huwelijk met Amanda Beekman, de moeder van zijn vier kinderen, en een knipperlichtrelatie met danseres Noi Pakon, geeft Martijn Krabbé in de lente van 2019 zijn grote liefde Deborah Wietzes het jawoord. In gesprek met Story blikt Martijn vooruit op hun huwelijk.

Voor Martijn Krabbé voelt het nog altijd onwerkelijk dat Deborah Wietzes afgelopen zomer voor zijn charmes viel. De populaire RTL-presentator maakte in mei zijn relatiebreuk met danseres Noi Pakon – met wie hij een knipperlicht-relatie van drie jaar had – bekend, en werd vanaf dat moment steeds vaker in gezelschap van Deborah gesignaleerd. Uiteindelijk besloot Martijn in augustus zijn liefde voor Deborah van de daken te schreeuwen en plaatste hij op zijn Instagram-pagina een liefdevolle foto van hun samen. Dat Martijn nu samen is met Deborah, is voor een groot deel te danken aan zijn kinderen Bickel (18), Michelle (14), Jasmijn (12) en Achilles (10). 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl