Net nu Fajah Lourens is gesetteld in haar landhuis in het Noord- Hollandse Purmerland, heeft ze haar vriend Igor Neves de deur gewezen. Hoewel de fitness-onderneemster onlangs zei geen relatieproblemen te hebben, lijkt Igor alle reden te hebben om zich zorgen te maken... 

Fajah Lourens (37) vertelde onlangs aan Story dat haar vriend Igor Neves een eigen woning had gekocht, omdat ze niet wilde dat hij volledig afhankelijk van haar zou zijn. Uit Story-onderzoek is nu gebleken dat de 27-jarige timmerman en parttime dj er flink op achteruit is gegaan. Toen Igor nog samenwoonde met Fajah in haar vrijstaande woning in Purmerland, had hij de beschikking over aanzienlijk meer ruimte dan in zijn huidige driekamerwoning in Rotterdam. Want waar het huis van Fajah is voorzien van alle mogelijke luxe – een sportzaal, kantoorruimte, gastenverblijf, muziekstudio en binnenterras – geldt dat niet bepaald voor Igors nieuwe optrekje van 62 vierkante meter, dat hij kocht voor 110.000 euro.

Verhuizen

Maar dat lijkt niet Igors enige zorg. De goed uitziende timmerman, die dankzij de hulp en het enthousiasme van Fajah ook een dj-carrière is gestart, woont nu op meer dan een uur rijden van zijn vriendin! Daardoor zal hun relatie een stuk minder intensief zijn dan voorheen. Sterker nog: het heeft er alle schijn van dat Fajah hem niet voor niets de deur heeft gewezen. ‘Wanneer Fajah hem echt had laten verhuizen omdat hij op die manier ook iets voor zichzelf had, dan had ze hem wel dichter in haar buurt gehouden,’ meent een bron tegenover Story. ‘De afstand tussen Purmerland en Rotterdam is bijna negentig kilometer! De keuze om zo ver uit elkaar te gaan wonen, maak je niet als je dolgelukkig bent met elkaar.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Linda de Mol had 35 jaar geleden een verhouding met Ed Nijpels. Althans, dat beweert de voormalige politicus. 'Het is een goed bewaard geheim,' aldus Ed, die nu wél uit de school wil klappen.

Liefdesrelatie

Ed en Linda leerden elkaar kennen tijdens de uitreiking van de Edisons. 'Ik was toen fractievoorzitter, en reikte de Edisons uit. Het was in 1983. Linda was toen een jaar of 20, ik was 32. Zij overhandigde op het podium de bloemen. Zo heb ik haar leren kennen,' vertelt de voormalige politicus aan EenVandaag. De ontmoeting groeide uit tot een verhouding. 'Mijn eerste relatie in de mediawereld was met Linda de Mol,' bekent hij.

Ontkenning

Terwijl Ed stellig beweert dat er sprake was van een liefdesrelatie, weet Linda van niets. De presentatrice ontkent de relatie in alle toonaarden. 'Ze zijn één keer uit eten geweest en daar is het bij gebleven,' zegt een woordvoerster van Linda. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders

Zien we Nina nog terug in het volgende seizoen van GTST? En heeft Loes het overleefd? Na de bloedstollende cliffhanger zijn de fans achtergebleven met een hoop vragen. Een aantal eerste beelden hebben alvast een tipje van de sluier opgelicht en nu weten we óók dat Meerdijk een paar nieuwe inwoners krijgt.

Mannelijk schoon

Eerder maakten de makers van GTST al bekend dat er maar liefst twee nieuwe mannen in Meerdijk komen wonen. En alsof dat nog niet genoeg mannelijk schoon is, voegt zich nóg een knappe inwoner zich aan het rijtje toe.

Floris Bosma

Op Instagram is een kiekje verschenen van de kersverse inwoner van Meerdijk en daarbij wordt duidelijk dat hij vanaf het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Het gaat om de acteur Floris Bosma, maar in de huid van welk personage hij zal kruipen, is nog niet bekend.

Speculaties

De trouwe fans van de razend populaire soap speculeren flink onder de foto. Want wíé is deze jongen en wat komt-ie doen in Meerdijk? Er worden meerdere dingen geroepen. Zo denken een paar volgers dat Floris de rol van Valentijn Sanders – de zoon van Nick en Charlie – gaat vertolken; andere fans vinden de acteur lijken op Beau Schneider (beter bekend als Tim Bouwhuis) en denken daarom dat het een verloren zoon van Anton is. Weer een aantal anderen denken dat Bosma de rol van Rover Dekker gaat spelen en dus de vervanger is van Buddy Vedder. De tijd zal het leren…

GTST is vanaf maandag 3 september, zoals je gewend bent rond de klok van 20.00 uur, weer te zien op RTL4.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: RTL | Flaironline.nl