Wat is je eerste herinnering aan eten?
‘Mijn moeder kookte meestal; als mijn vader aan de slag ging, was het om pannenkoeken te bakken. Dan stond hij ineens in de keuken. Dat is nog altijd een heldere herinnering.’ 

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Het lekkerste eten vind ik Aziatisch, Japans en Thais. Van een goede pad thai (gerecht op basis van rijstnoedels – red.) kan ik echt genieten. Maar voor sushi kun je me ook altijd wakker maken. Champignons vind ik echt niet lekker. Als ze in een gerecht zitten, haal ik ze er direct uit.’

Wat is je grootste kookblunder?
‘Ik probeerde een keer pannenkoeken te maken, maar toen bleek dat ik het beslag voor crêpes had gebruikt. Dat ging dus niet helemaal goed. Ik hou van koken. Omdat ik het zo druk heb, doe ik het niet vaak. Maar áls ik kook, pak ik groot uit.’

Dit artikel komt uit Story editie 27. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders