In de eerste afleveringen van Married at First Sight was het vooral Chantal die de aandacht van de kijkers trok. Maar het is niet de eerste keer dat deze opvallende kandidaat via een televisieprogramma op zoek gaat naar de liefde.

Chantal deed namelijk eerder al mee aan First Dates! Het is niet ongewoon dat deelnemers aan de trouwshow al elders hun geluk zochten: ook Milly uit het vorige seizoen schreef zich in voor het datingprogramma van de publieke omroep. Tijdens First Dates werd Chantal gekoppeld aan Niels, maar dat is het uiteindelijk niet geworden gezien haar deelname aan Married at First Sight.

Wenkbrauwen

Waar je misschien zou verwachten dat het op Twitter vooral los gaat over de outfits die de kandidaten kiezen, wordt er vooral gepraat over twee dingen: de uitspraken én de wenkbrauwen van Chantal. En wat kijkers ook meteen opviel en waar je ook eigenlijk niet omheen kan, is dat Chantal zeker niet op haar mondje gevallen is. Zo zegt de toekomstige bruid stellig dat haar aanstaande partner absoluut geen oksel- en schaamhaar mag hebben, een uitspraak waar hard om gelachen wordt. 'Zou ze bij het altaar eerst checken of hij schaam- of okselhaar heeft, voordat ze ja zegt?', vraagt een fan zich af.

Bron: Libelle | Beeld: RTL

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.