Nu Patricia Paay eindelijk haar huis in Lijnden van de hand heeft gedaan kan ze vooruit blikken. Waar wil ze met haar man Robbert Hinfelaar gaan wonen? Het leek logisch als de polderdiva richting Rotterdam zou verhuizen waar haar dochter en haar zus wonen, maar in de realiteit blijkt niets minder waar. Het koppel strijkt namelijk in het Brabantse Zundert neer.

Rust

"Ik zocht naar rust, zover mogelijk bij iedereen vandaan. Robberts vader had dit gezien, het is een schattig huis in een prachtige omgeving, en daar wil ik wel even zitten", zegt Patricia in De Telegraaf. De nieuwe woning staat op een recreatiepark waar nu voornamelijk Poolse arbeidsmigranten wonen. Volgens de gemeente bivakkeren er zeker 1500 Polen. Daarnaast vinden ook mensen uit Roemenië, Bulgarije, Estland, Letland en Litouwen een al dan niet tijdelijk onderkomen in het park.

Belastingschuld

Patricia verkocht in juli haar huis in Lijnden noodgedwongen om een belastingschuld te kunnen betalen. Dat huis bracht 475.000 euro op. Haar nieuwe onderkomen stond voor 225.000 euro te koop.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders
(ANP)