Nu Patricia Paay eindelijk haar huis in Lijnden van de hand heeft gedaan kan ze vooruit blikken. Waar wil ze met haar man Robbert Hinfelaar gaan wonen? Het leek logisch als de polderdiva richting Rotterdam zou verhuizen waar haar dochter en haar zus wonen, maar in de realiteit blijkt niets minder waar. Het koppel strijkt namelijk in het Brabantse Zundert neer.

Rust

"Ik zocht naar rust, zover mogelijk bij iedereen vandaan. Robberts vader had dit gezien, het is een schattig huis in een prachtige omgeving, en daar wil ik wel even zitten", zegt Patricia in De Telegraaf. De nieuwe woning staat op een recreatiepark waar nu voornamelijk Poolse arbeidsmigranten wonen. Volgens de gemeente bivakkeren er zeker 1500 Polen. Daarnaast vinden ook mensen uit Roemenië, Bulgarije, Estland, Letland en Litouwen een al dan niet tijdelijk onderkomen in het park.

Belastingschuld

Patricia verkocht in juli haar huis in Lijnden noodgedwongen om een belastingschuld te kunnen betalen. Dat huis bracht 475.000 euro op. Haar nieuwe onderkomen stond voor 225.000 euro te koop.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders