Nu een verzoening tussen Marco Borsato en zijn ex-vrouw Leontine is uitgesloten en hun Blaricumse villa volgens welingelichte bronnen inmiddels is verkocht, gaat de hitzanger verder met zijn leven. Dat zal zich voornamelijk gaan afspelen in zijn geboortestad Alkmaar, waar Marco een prachtig penthouse kocht.

De kans dat Marco (53) en Leontine Borsato (52) weer bij elkaar komen, lijkt tot nihil te zijn gereduceerd. Volgens welingelichte bronnen is hun villa in Blaricum recent verkocht, nadat deze in de stille verkoop was gezet; voor welk bedrag is niet bekend.

Article continues after the ad

Geboortestad

Waar Leontine hoogstwaarschijnlijk in het Gooi blijft wonen, de plek waar ze zelf vandaan komt, heeft Marco intussen een prachtig penthouse in zijn geboortestad Alkmaar gekocht. De hitzanger zal naar verluidt over enkele weken zijn intrek nemen in zijn nieuwe appartement, zodra het geheel volgens zijn smaak is verbouwd en ingericht. In zijn nieuwe optrekje heeft Marco de beschikking over een balkon met uitzicht over een lommerrijke stadsgracht, waar diverse bootjes aangemeerd liggen. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 23 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.