ivo niehe

Het is vandaag feest voor Ivo Niehe! Hij mag vandaag alweer 73 kaarsjes uitblazen. Tijd voor Story om eens stil te staan bij zijn glansrijke carrière. Gefeliciteerd!

Ivo Niehe werd bekend toen hij zijn uitgebrachte singles mocht presenteren bij een radioshow. Zijn verbale talent werd ontdekt en al gauw mocht hij aan de slag als omroeper bij TROS. Niet veel later werd hij daar hoofd amusement. 

Article continues after the ad

TV Show

In 1981 presenteerde Ivo voor het eerst het praatprogramma TROS TV Show en dat wist hij zo'n 20 jaar lang vol te houden. Voor iedere show wist hij weer verschillende nationale en internationale beroemdheden te strikken. Ondanks het succes van de TV Show kreeg hij ook veel kritiek op zijn interviewstijl. Mensen vonden zijn interviews te braaf en luchtig en verweten hem oppervlakkig te zijn. Echter gaat tot op de dag van vandaag de TV show nog volop door.

Tegenwoordig

Ondanks dat hij al aardig op leeftijd zit, is hij nog steeds op televisie te zien. Momenteel is de TV Show op reis - 100 jarigen te bewonderen, waarin hij in gesprek gaat met vijf 100-jarigen. Zijn carrière is nog lang niet over. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders