Het is groot feest, want Fred van Leer is vandaag 45 jaar geworden. De bekende stylist werd vandaag wakker met een hartverwarmende video vol felicitaties van artiesten die zouden optreden bij zijn 'Fred & Friends' show. 

In een video op Instagram stories laat Fred weten erg overweldigd te zijn door alle lieve berichten en felicitaties die hij heeft binnen gekregen voor zijn verjaardag.

Fred van Leer viert zijn verjaardag

Hij vertelt dat hij ook een traantje weg moest pinken vanochtend, omdat het een 'beladen weekend' is. De mediapersoonlijkheid zou namelijk gister en vandaag in Ahoy staan met zijn 'Fred and Friends' show. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Fred hoopt dat iedereen die plannen had om naar hem toe te komen alsnog een feestje gaat vieren: 'Dat moeten we doen jongens, we moeten het samen vieren'.

Fred & Friends

Het evenement is nu verplaatst naar 17 en 18 juni 2022. Tijdens dit feestelijke spektakel gaan onder andere Jeroen van der Boom, Vengaboys, Glennis Grace, Mart Hoogkamer, Lee Towers en Edsilia Rombley optreden. De stylist heeft er zin in. 'De show staat als een huis en we kunnen niet wachten tot het zo ver is.'

Article continues after the ad

Mentale gezondheid

Vorige maand, in vrouwentijdschrift Grazia, deed Fred een boekje open over het afgelopen jaar. Hij vertelt dat het gelukkig weer goed gaat met zijn mentale gezondheid en dat hij zich volledig stort op de presentatie van 'Drag Race Holland'. 

'Het is een druk jaar geweest met best wat ruis op de lijn. Die is er nu uit, ik kies samen met mijn manager heel bewust wat ik wel en niet wil doen. Dat geeft me meer rust in mijn hoofd', aldus Fred. 'Het was een heftige periode, maar ik kan alleen maar zeggen: het gaat hartstikke goed met mij! En wéér Drag Race mogen doen, is de kers op de taart.'

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.