Openhartiger dan ooit tevoren maakt glamourkoningin Connie Witteman exclusief in Story korte metten met alle vooroordelen over zichzelf en de gang van zaken binnen haar veelbesproken gezin.

Heel Nederland kent Connie Witteman (66) als regerend glamourkoningin, maar aan Connie als betrokken moeder en oma wordt bar weinig aandacht geschonken. Het societyleven kan haar echter amper nog bekoren als haar kleinkinderen in de buurt zijn. Vooral met het kroost van haar oudste dochter Constanza, Soraya (10) en Semmy (9), heeft ze een bijzonder band, mede omdat Connie ze een tijd verzorgde. ‘We genieten van elk moment met die twee,’ vertelt Connie glunderend aan Story, doelend op haar verloofde Eugène van Dun en zichzelf. ‘Ze noemen me trouwens geen oma maar mimi. Dat hebben ze zelf bedacht.'

Er heersen veel misverstanden over de relatie tussen Connie en haar kinderen Constanza, Jordy, Shanna en Marvin, ontstaan door de turbulente fases die het gezin moest doorstaan. Triest dieptepunt was de kluisroof uit het huis van gezinshoofd Hans Breukhoven (70), die vorig jaar overleed. Constanza werd ervan beschuldigd te hebben ingebroken in Hans’ villa waarbij voor kapitalen aan horloges, geld en waardepapieren werd buitgemaakt. Het was de climax van een triest hoofdstuk uit de Breukhoven-sage, waarin Constanza haar zorgzame moeder Connie publiekelijk met de grond gelijkmaakte. Toch keerde Connie haar probleemdochter nooit de rug toe. 

Lees het hele interview in Story editie 16. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Beeld: Peter Smulders