Volgens buitenlandse media heeft Charlotte Casiraghi, de oudste dochter van prinses Caroline van Monaco, zich verloofd met Dimitri Rassam. Hij zou in Parijs voor haar op zijn knieën zijn gegaan. Maar is Dimitri wel gescheiden van de Russische Masha Novoselova?

Het heeft Charlotte Casiraghi in de liefde niet echt meegezeten, maar in filmmaker Dimitri Rassam zou ze eindelijk de ware hebben gevonden. De twee zijn ruim een jaar bij elkaar en volgens insiders zou Charlotte niets liever willen dan met Dimitri trouwen. Met eerdere partners leek de 31-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco die behoefte niet te hebben. Vier jaar lang had ze een relatie met galeriehouder Alex Dellal. Het was heel serieus; Alex verscheen als Charlotte’s officiële partner op tal van gelegenheden, zoals het huwelijk van prins Albert en Charlène Wittstock, en ging mee op familievakanties. Alex’ zusje Alice, een topmodel dat haar broer en Charlotte aan elkaar voorstelde, liet weten: ‘Ik vind Charlotte fantastisch. Ze zijn al vier jaar gelukkig, dus dat huwelijk zit eraan te komen...’ Maar eind 2011 werd Charlotte in een Parijse nachtclub betrapt met de vijftien jaar oudere Marokkaans-Franse acteur Gad Elmaleh, en ze waren overduidelijk meer dan vrienden. Vlak daarna werd bekend dat Charlotte haar relatie met Alex Dellal had verbroken. Ook met Gad werd er niet getrouwd, zelfs niet toen eind 2013 hun zoontje Raphael werd geboren.

Lees het hele artikel in Story editie 12. Nu in de winkel. Nu al lezen? Het artikel is beschikbaar via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Niviere-Villard/SIPA (Hollandse Hoogte)

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP