Zoals het klokje thuis tikt... Een beroemd gezegde dat echter niet besteed blijkt aan illusionist Hans Klok, die zijn ‘wijzers’ inmiddels op een nieuw bestaan aan de andere kant van de wereld heeft gericht! Hij emigreert met zijn vriend Dann naar Amerika en laat met pijn in het hart zijn ernstig zieke moeder achter...

We kennen de trucs waarbij hij, opgesloten in een kooi, wordt omwikkeld met een zwart doek om vervolgens in het niets op te gaan. Maar de verdwijntruc die Hans Klok (49) nu gaat uitvoeren, overtreft alles: de illusionist emigreert naar Las Vegas! ‘Het speelde al een tijdje in mijn hoofd, maar ik heb de knoop nu doorgehakt,’ vertelt Hans aan Story. ‘Ik ga er met mijn hele hebben en houden heen om het daar te proberen.'

Hans Klok emigreert naar Las Vegas 

Hans zal de grote oversteek naar het beloofde land niet in zijn uppie wagen. Zijn geliefde Dann (28) zal hem uiteraard vergezellen. Hans is alweer ruim anderhalf jaar samen met Dann. ‘Binnen twee weken woonden we samen. En wat ik met Dann heb, voelt echt heel erg goed. Hij is geen jongen van de schijnwerpers en dat vind ik eigenlijk wel prettig. We redden het samen wel.’ 

Lees het hele verhaal in editie 19, nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Glennis Grace reageert opgelucht na haar optreden in de finale van America's Got Talent. "Mensen zeggen me 'je raakt hier aan gewend', maar ik raak hier nooit aan gewend. Elke keer moet je jezelf weer bewijzen".

Glennis kreeg opnieuw een staande ovatie. "Aan het eind van de song heb ik meestal mijn ogen dicht. Dan ben je klaar en kijk je het publiek in. Ze stonden allemaal weer. De judges stonden. Dan weet je gewoon: je hebt wel geleverd. Dat wil ik altijd zo graag doen."

Ook op Instagram besteedt Glennis aandacht aan de show en roemt ze ook de andere acts. "Wauw, wat een finale. Zoveel goede optredens. Tussen al deze goede acts blijf ik bescheiden. Morgen weten we meer, zo spannend."

Glennis Grace zong in de finale het nummer Run van Snow Patrol. Simon Cowell noemde haar optreden 'sensationeel'.

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Adam Curry is op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Tina Snider. De radiomaker haalde alles uit de kast met een romantisch aanzoek in het prachtige Italië. Zijn kersverse verloofde deelt beelden van het moment suprême.

Romantisch aanzoek

De radiomaker vroeg zijn vriendin ten huwelijk tijdens een romantisch diner in Italië, compleet met kaarslicht, rozen en vioolmuziek. Op de beelden is te zien dat Tina volmondig ja zegt. 'Compleet verrast en ongelooflijk verliefd,' laat de verloofde van Adam weten. 'Een geweldig romantisch aanzoek.' Wanneer de verloofden in het huwelijksbootje stappen, is nog niet bekend. 

Derde huwelijk

Adam en Tina zijn sinds 2015 bij elkaar. Het stel heeft elkaar ontmoet via Tina's werk bij het Ronald McDonald Kinderfonds in de Verenigde Staten, een fonds dat door Adam wordt gesteund. Het wordt het derde huwelijk voor Adam. Hij was eerder getrouwd met Patricia Paay, met wie hij dochter Christina kreeg. Zijn huwelijk met Micky Hoogendijk strandde in december 2014.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The moment he asked. The moment I said yes. 💍💕🥂 #film at 11.

Een bericht gedeeld door Tina Marie Snider (@tinasnider15) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders