Het moddergooien tussen de vriendin van Michael van der Plas en Samantha de Jong lijkt begonnen te zijn. Naomi gaat namelijk met Lisa uit Ex on the Beach een nummer lanceren waarin ze hard lijkt uit te halen naar de blondine.

Het lied zou ‘Ik ben beter dan je ex’ gaan heten en dan kun je wel raden naar wie Naomi daarin verwijst. Maar Samantha laat zich niet zomaar kleineren en slaat keihard terug.

Article continues after the ad

Uitlachen

Op Instagram laat ze weten: 'Dit zegt genoeg over jou dan over mij BITCH!. Hahaha, ik lach jullie alle twee uit. Ik was al genoeg uitgespeeld met die twee.' En ook de quote is een directe verwijzing naar de nieuwe clip. 'Word nooit jaloers als je je ex met iemand anders ziet, want onze ouders hebben ons geleerd om onze gebruikte speeltjes aan de minder gelukkigen te geven', is te lezen. Ook Lisa moet het ontgelden. 'Drie seizoenen Oh Oh Cherso, Oh Oh Tirol, 9 EIGEN series gedragen, gemiddeld 1 miljoen kijkers per week. Lieve ‘reality-sterretjes’, we praten pas verder als jullie dit op je CV kunnen schrijven… #koninginofreality. En daarbij, tja, te kinderachtig dit. Echt om te lachen!'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders